„GoPro“ pristato naująją „HERO10 Black“ veiksmo kamerą: nepriekaištinga vaizdo kokybė bei neįtikėtinas greitis

Pranešimas spaudai

2021-09-16, 16:10 (atnaujinta 2021-09-16, 22:44)

0 komentarų
„GoPro“ pristato naująją „HERO10 Black“ veiksmo kamerą: nepriekaištinga vaizdo kokybė bei neįtikėtinas greitis

Populiariausias pasaulyje dėvimų vaizdo kamerų gamintojas „GoPro“ pristatė naujausią savo flagmaną „HERO10 Black“. Naujoji veiksmo kamera, itin populiari tarp sportininkų ar ekstremalaus sporto gerbėjų, pasiūlys naujausią, aukščiausios klasės, GP2 procesorių, kuris leis fiksuoti aukščiausios kokybės vaizdus, bei daugybę kitų atnaujinimų.

„Nepriklausomai nuo kainos, „HERO10 Black“ yra įspūdingiausia kamera pasaulyje. Sveikinu mūsų gamybos ir inžinierių komandas, kurios sukūrė tokį vertingą jubiliejinį dešimtosios, „Hero“ serijos leidimą“, - sako „GoPro“ įkūrėjas ir vadovas Nicholas Woodmanas.

Proveržį žadanti nuotraukų kokybė ir vaizdo stabilizavimas

Naujoji „HERO10 Black“ veiksmo kamera aprūpinta naujuoju GP2 vaizdo procesoriumi, kuris veiks poroje su 23,6 megapikselių objektyvu. Tokia „GoPro“ panaudota kombinacija leis užtikrinti aukščiausią kokybę bei itin realistiškai atrodančias nuotraukas. Negana to, naujasis produktas vartotojams siūlys galimybę filmuoti su 5.3K raiška.

„GoPro HERO10 Black“ suteikiamos filmavimo galimybės pasiūlys 91 proc. didesnę raišką už 4K ir net 665 proc. didesnę, nei filmuojant 1080p parinktimi. Naujasis kameros modulis vartotojams suteiks galimybę fiksuoti vaizdą 60 kadrų per sekundę kokybe, kas užtikrins sklandžią vaizdo peržiūrą bei vėliau leis jį sulėtinti iki dviejų kartų.

„HERO10 Black“ taip pat pasiūlys filmavimą 4K raiška bei 120 kadrų per sekundę kokybe, kas leis sulėtinti vaizdą iki keturių kartų, arba 2,4K raiška bei 240 kadrų per sekundę kokybe, leidžiančia mėgautis vaizdu net ir sulėtinus jį iki aštuonių kartų.

Vaizdo kameroje naudojamas GP2 procesorius taip pat gebės fiksuoti daugiau smulkių detalių, atkurs kokybiškesnę objektų tekstūrą bei pasiūlys geresnį kontrastą. Visus šiuos privalumus, „HERO10 Black“ pademonstruos net ir prastam apšvietimui. Tokias naujojo „GoPro“ sukurto procesoriaus galimybes užtikrina patobulinti vaizdo apdorojimo algoritmai.

Didelis žingsnis į priekį buvo žengtas ir vaizdo stabilizavimo srityje, kur „HERO10 Black“ pasipildė atnaujintu „HyperSmooth 4.0“ funkcionalumu. Veiksmo kameroje įmontuota horizontaliojo išlyginimo galimybė turės padidintą 45 laipsnių pakreipimo kampą, leidžiantį užfiksuoti stabilų vaizdą net ir itin chaotiškomis sąlygomis. Ankstesniuose „GoPro“ modeliuose ši funkcija galėjo garantuoti profesionaliai atrodančius ir stabilius vaizdus, esant ne didesniam, nei 27 laipsnių, pakreipimo kampui.

„GoPro“ taip pat patobulino kameros nugarėlėje esantį ekraną, kuris į prisilietimą reaguos geriau nei kada nors anksčiau. „HERO10 Black“ turės ir patobulintą priekinį ekraną, leidžiantį mėgautis kokybiškesne tiesiogine peržiūra. Naujasis modelis taip pat bus aprūpintas 1720 mAh talpos baterija su greito įkrovimo funkcija, pasižymės dideliu atsparumo, leidžiančiu filmuoti ar fiksuoti nuotraukas net ir esant po vandeniu, iki 10 metrų gylyje, ir daugelį kitų „GoPro“ siūlomų veiksmo kamerų privalumų.

Greitesnė prieiga prie jūsų „GoPro“ turinio

„GoPro“, pristatydama naująją veiksmo kamerą, siūlo ne tik smarkiai patobulintas specifikacijas, užtikrinančias nepriekaištingą nuotraukų ar vaizdo įrašų kokybę, bet ir pasirūpino paprastesniu failų perkėlimu.

„HERO10 Black“ leis greičiau perkelti užfiksuotas nuotraukas ar vaizdus, o pats procesas bus dar ir daug patogesnis. Nuo šiol įkrovimo metu naujausia nufilmuota medžiaga bus automatiškai išsaugota ir vartotojų „GoPro“ debesijos saugyklos paskyroje. Tokia galimybė leis sutaupyti nemažai laiko.

Be to, naujoji veiksmo kamera suteiks galimybę belaidžiu būdu iki 30 proc. greičiau perkelti turinį į „Quik“ programėlę, kuri prieinama „Android“ ir „iOS“ išmaniųjų telefonų savininkams, lyginant su ankstesnės kartos „GoPro“ įrenginiais. Gamintojas pažymi, jog laidinis perkėlimas taip pat bus dar spartesnis. Tokia galimybė „HERO10 Black“ modelyje veiks iki 50 proc. sparčiau, lyginant su belaidžiu duomenų perdavimu.

Aplinkai draugiška pakuotė ir išskirtinis dėklas

Kurdami naująją „HERO10 Black“ veiksmo kamerą, „GoPro“ daugybę dėmesio skyrė ne tik tobulindami jos technines savybes, leidžiančias pasiūlyti patraukliausią pasirinkimą rinkoje, bet atsižvelgė ir į opias pasaulines problemas.

Siekiant sumažinti „GoPro“ produkcijos poveikį aplinkai, naujoji „HERO10 Black“ bus parduodama specialioje pakuotėje, kuri pagaminta nenaudojant plastiko. Negana to, šiandien pristatyto produkto įpakavimas bus tinkamas ir tolimesniam naudojimui, kas pravers tiems, kurie dažnai keliauja.

„GoPro HERO10 Black“ pirkėjus pasieks specialioje pakuotėje, kurią vėliau bus galima panaudoti kaip kelioninį dėklą. Specialus jos dizainas leis ne tik pasirūpinti vaizdo kameros saugumu kelionių metų, bet ir suteiks galimybę su savimi pasiimti papildomų „GoPro“ aksesuarų ar kamerai skirtų laikiklių.

„Esame pasiryžę mažinti „GoPro“ produkcijos poveikį aplinkai taip pat, kaip esame įsipareigoję gaminti universaliausias pasaulyje kameras bei programinės įrangos sprendimus“, - sako N.Woodmanas.

Prieinamumas ir kaina

„HERO10 Black“ pasaulinė prekyba startuoja jau šiandien, ketvirtadienį, o rekomenduojama kaina yra 529,99 eurai. Lietuvoje naujasis „GoPro“ produktas bus prieinamas oficialioje gamintojo parduotuvėje ir bendrovės partnerių prekybos vietose.

Norėdami gauti daugiau informacijos apie naujausius „GoPro“ produktus apsilankykite oficialiame gamintojo puslapyje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas