Ieškantiems naujo dantų šepetėlio: magnetinis ar garsinis dantų šepetėlis – kurį pasirinkti?

Partnerio turinys

2021-11-05, 12:00

0 komentarų
Ieškantiems naujo dantų šepetėlio: magnetinis ar garsinis dantų šepetėlis – kurį pasirinkti?

Naujausias „Oral-B iO™“ dantų šepetėlis su magnetine technologija lenkia kitus dantų šepetėlius pakeisdamas burnos higienos standartus ir užtikrindamas veiksmingą, bet švelnų valymą. „iO™“ magnetinė technologija – kas tai? Kuo skiriasi magnetiniai ir garsiniai dantų šepetėliai? Kurį dantų šepetėlį rinktis?

Magnetinė ar garsinė technologija?

Pirmiausia verta pažymėti, kad ir magnetiniai, ir garsiniai dantų šepetėliai yra elektriniai dantų šepetėliai. Tačiau jų veikimo principas skiriasi iš esmės. Garsinė technologija buvo išbandyta dar XX a. septintajame dešimtmetyje, o pirmieji garsiniai dantų šepetėliai prekyboje pasirodė dešimtajame dešimtmetyje. Šio tipo dantų šepetėlis skleidžia 260 Hz ar aukštesnio dažnio garso bangas ir atlieka vieno tipo judesius: pirmyn ir atgal horizontalioje plokštumoje tam tikru kampu.

Magnetinė technologija yra revoliucinė burnos higienos srityje. Šią technologiją „Oral-B“ pirmą kartą panaudojo „iO“ modelyje. Buvo kliniškai įrodyta, kad „Oral-B iO“ pašalina iki 48 % daugiau apnašų palei dantenų liniją nei „Phillips Sonicare DiamondClean“ šepetėlis. Šis įspūdingas rezultatas įmanomas dėl novatoriškos magnetinės technologijos. Kaip tai veikia? Linijinės magnetinės pavaros energija perduodama tiesiai į šerelių galiukus. Taip sukuriamos mikrovibracijos, kurios kartu su slankiojimo ir sukamaisiais šepetėlio galvutės judesiais švelniai, bet itin kruopščiai nuvalo apnašas.

Garsinis dantų šepetėlis:

  • juda pirmyn ir atgal
  • 260 Hz ar aukštesnio dažnio garso bangos

„Oral-B iO“ magnetinis šepetėlis:

  • slankiojimo ir besisukantys judesiai
  • švelnios šerelių mikrovibracijos

Šepetėlio galvutės forma

Garsinių dantų šepetėlių, kaip ir įprastų šepetėlių, galvutė yra pailgo stačiakampio formos, o magnetinis dantų šepetėlis „iO“ turi išbandytą ir patikrintą firminę „Oral-B“ apvalią galvutę, kuri tobulai priglunda prie kiekvieno danties.

Naujasis „Oral-B“ magnetinis dantų šepetėlis taip pat yra puikus pasirinkimas žmonėms, turintiems jautrias dantenas ar kenčiantiems nuo dantenų kraujavimo, yra daugiau nei 60 % veiksmingesnis mažinant dantenų problemas nei „Sonicare DiamondClean“.

Garsinis dantų šepetėlis:

  • pailga galvutė (kaip įprasto dantų šepetėlio)

„Oral-B iO“ magnetinis šepetėlis:

  • apvali galvutė: kruopščiai priglunda prie kiekvieno danties
  • didesnis šerelių tankis ir susukti kuokšteliai užtikrina efektyvesnį valymą

Kaip valyti dantis magnetiniu dantų šepetėliu?

Atsakymas gali atrodyti akivaizdus: tiesiog reikia priglausti dantų šepetėlį prie dantų ir dantenų paviršiaus. Tačiau su garsiniais dantų šepetėliais yra kitaip. Odontologai rekomenduoja valyti dantis šluojamaisiais judesiais nuo dantenų linijos link danties vainiko viršaus. Šis mechaninis rankos judesys yra labai svarbus norint pašalinti apnašas. Naudodami garsinį dantų šepetėlį ypatingą dėmesį skirkite galiniam dantų paviršiui (liežuvio pusėje). Tas vietas pasiekti pailga šepetėlio galvute gali būti sudėtinga, todėl dantų šepetėlį reikia kruopščiai nukreipti taip, kad jis galėtų išvalyti sunkiai prieinamas vietas.

Su magnetiniu dantų šepetėliu valyti dantis daug paprasčiau. Tereikia priglausti „iO“ šepetėlio galvutę prie dantų ir ją judinti valomais paviršiais: mikrovibracijos švelniai suskaido apnašas, o slankiojanti ir besisukanti šepetėlio galvutė jas nuvalo. Dėl mikrovibracijų dantų šepetėlis sklandžiai juda dantų paviršiumi ir viską padaro už jus. Visa tai dėl inovatyvios magnetinės technologijos, kuri, naudodama mikrovibracijas ir šepetėlio galvutės judesius, kaip niekada kruopščiai valo dantenas, dantis ir sunkiai pasiekiamas vietas tarp jų.

Maksimalų valymo efektyvumą leidžia pasiekti pažangi technologija, kuri padeda naudotojams valytis dantis. Vienas iš svarbiausių aspektų valantis dantis – tinkamas spaudimas. Dėl šios priežasties „Oral-B iO“ turi išmanųjį spaudimo jutiklį. Šis revoliucinis sprendimas parodo, ar dantų šepetėlį prie dantų spaudžiate per stipriai, ar per silpnai. Pasirinkus tinkamą spaudimą užtikrinamas nepriekaištingas ir saugus valymas. Ant kotelio esančiame interaktyviame ekrane rodomas valymo laikas, valymo režimas, baterijos įkrovos lygis ir pranešimas, kad laikas pakeisti šepetėlio galvutę. Dantų šepetėlį taip pat galima susieti su programėle, kuri realiu laiku stebi dantų valymo eigą, todėl galite būti tikri, kad nieko nepraleisite, nevalysite per stipriai ir žinosite, kaip jums sekėsi.

Garsinis dantų šepetėlis:

  • kad valytumėte geriau, naudokite šluojamuosius judesius

„Oral-B iO“ magnetinis šepetėlis:

  • Atlieka darbą už jus. Magnetinė technologija užtikrina išskirtinę valymo patirtį.
  • Iki 7 valymo režimų.
  • Išmanusis spaudimo jutiklis stebi ir realiu laiku pateikia informaciją apie tai, kaip stipriai spaudžiate šepetėlį.
  • „Oral-B“ programėlė realiu laiku stebi valymo kokybę net 16 burnos ertmės zonų (tik „iO Series 9“).

Papildomi priedai

Rinkdamiesi dantų šepetėlį atkreipkite dėmesį ne tik į technologiją, bet ir į dizainą, papildomus priedus, įkrovimo sistemą ir dėklą. Galimi priedai priklauso nuo dantų šepetėlio tipo. „Oral-B iO“ turi magnetinį įkroviklį, kuriuo šepetėlis pilnai įkraunamas vos per tris valandas, o įkrovos pakanka iki 14 dienų. „Oral-B iO 9“ taip pat turi dėklą su įkrovimo funkcija, kuris labai patogus keliaujant.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas