Iš Las Vegaso kompanijos atstovai grįžta ne tuščiomis: LG pelnė gausybę apdovanojimų

LG

Pranešimas spaudai

2022-01-17, 15:40 (atnaujinta 2023-01-25, 10:19)

0 komentarų
Iš Las Vegaso kompanijos atstovai grįžta ne tuščiomis: LG pelnė gausybę apdovanojimų

„LG Electronics USA“ surinko daugybę CES apdovanojimų 2022 m. renginyje buitinės technikos, namų pramogų ir verslo sprendimų kategorijose. Iš viso LG gavo apie 150 apdovanojimų bei įvertinimų iš įvairių leidinių, apžvelgiančių pirmą kartą vykusį hibridinį fizinį ir virtualų CES renginį.

Tarp aukščiausių apdovanojimų buvo 24 CES inovacijų apdovanojimai ir 2022 m. CES redaktorių pasirinkimo apdovanojimai, kuriuos skyrė „USA TODAY“ vartotojų produktų apžvalgų skyrius „Reviewed“. „USA TODAY“ LG pripažino labiausiai apdovanotu prekės ženklu, o LG C2 serijos OLED televizorius, „PuriCare™ AeroTower“ oro valymo sistema, „DualUp“ monitorius, „S95QR“ garso projektorius bei FX skalbyklė ir džiovyklė pelnė pripažinimą pagal keturis pagrindinius kriterijus: inovacijas, technologijas, dizainą ir vertę.

LG yra OLED technologijos pradininkė ir pasaulinė lyderė, todėl nenuostabu, kad naujausias LG OLED televizorių asortimentas ir šiemet dominavo CES parodoje kaip vienas iš daugiausiai apdovanojimų pelniusių televizorių. LG OLED televizoriai pelnė aukščiausio lygio apdovanojimus ir įvertinimus už vaizdo kokybę, eksploatacines savybes bei naujus ekrano dydžius. LG naujieji 42 colių C2 OLED ir 97 colių G2 OLED televizoriai, kuriuose įdiegta LG „OLED evo“ technologija, pateko tarp itin pripažintų televizorių modelių, pelniusių apdovanojimus iš pirmaujančių šios srities leidinių, tokių kaip „Business Insider“, „Mashable“ ir „Gear Patrol“. „The Verge“ papildomai pristatė LG 42 colių C2 OLED televizorių savo „CES 2022 geriausi“ apdovanojimuose.

LG „PuriCare AeroTower“ sistema, įvertinta geriausių leidinių, tokių kaip „Best Products“, „Tom's Guide“ ir „Business Insider“, buvo plačiai pripažinta kaip vienas įspūdingiausių CES 2022 produktų tarp siūlomų buitinės technikos prietaisų. LG skalbyklės ir džiovyklės komplektą – naujausią skalbimo sprendimą, kuriame įdiegta patobulinta LG dirbtinio intelekto sistema „Direct Drive“ (AI DD™) – taip pat pripažino tokie populiarūs gyvenimo būdo leidiniai kaip „Good Housekeeping“ ir „Veranda“.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas