Neleisk savo šuniui pasiklysti: „Garmin“ pristatė naują sekimo įrenginį

Neleisk savo šuniui pasiklysti: „Garmin“ pristatė naują sekimo įrenginį

„Garmin“ Baltijos šalių rinkai pristatė „Alpha® 10“ – kompaktišką ir pritaikomą sekimo ir dresūros įrenginį aktyvaus poilsio mėgėjams ir jų šunims. Unikalus savo mažu dydžiu, todėl yra lengvas ir patogus naudoti, tačiau, nepaisant to, turi daugybę funkcijų, įskaitant draugų sekimo (buddy tracking) sistemą.

„Kai esi lauke su šunimi, užsiėmimai ir jų intensyvumas kaskart skiriasi, tačiau vienas dalykas nekinta – poreikis greitai nustatyti šuns buvimo vietą ir įsitikinti, kad jis yra saugus. „Alpha 10“ aktyvaus poilsio mėgėjams siūlo unikalius šunų stebėjimo ir mokymo sprendimus įvairiose situacijose, – sako Danas Bartelis, „Garmin“ pasaulinių pardavimų direktorius. – Šunys yra geriausi mūsų draugai, o „Alpha 10“ bus artimiausias jūsų kompanionas žygių gamtoje metu, medžioklėje ar tiesiog tyrinėjant vietovę su savo šunimi. Įrenginio dizainas yra kompaktiškas, todėl naudotojas gali jaustis patogiai naudodamas jį tik tada, kai reikia.“

Autonominis įrenginys

Mažiau nei 160 gramų sveriantis ir tik 6,6 centimetro ilgio „Alpha 10“ yra naujausias ir lengviausias „Garmin“ asortimento šunų stebėjimo įrenginys, atliekantis daug funkcijų. Pavyzdžiui, „Alpha 10“ veikia greito šunų sekimo funkcija ir lengvai pritaikomas dresūros galimybes. Sekiklis turi didelio kontrasto ekraną, matomą net esant silpnam apšvietimui, kuriame 2,5 sekundės atnaujinimo dažniu rodoma kryptis ir atstumas iki šuns. Įrenginys, naudodamas įmontuotą GPS ir pritaikomas dresūros funkcijas, apimančias garsą, vibraciją bei 18 trumpalaikės ir ilgalaikės stimuliacijos lygių, geba sekti ir dresuoti iki 20 šunų 14,5 kilometro atstumu. „Alpha 10“ sukurtas lengvam naudojimui – jungikliu, esančiu ant įrenginio, galima greitai pasirinkti kitą šunį. Sekiklis „Alpha 10“ nepriklausomai nuo buvimo vietos ar oro sąlygų visada bus šalia – įrenginys pasižymi IPX72 atsparumo vandeniui lygiu, o jo baterija veikia net iki vienos savaitės (40 naudojimo valandų).

Mobilus sprendimas

Medžiotojai „Alpha 10“ gali sujungti su „Garmin Explore™“ programėle ir naudotis geresnėmis kartografavimo galimybėmis. Suporuotą „Alpha 10“ galite įsidėti į krepšį ir naudoti suderinamą išmanųjį telefoną ar planšetinį kompiuterį, kuriame galėsite matyti savo šunų buvimo vietą ir juos stebėti realiu laiku. Programėlėje „Garmin Explore“ yra įvairių reikalingų papildinių, pvz.: medžioklės pakartojimas, kad galėtumėte iš naujo patirti mėgstamiausius momentus, saugi navigacija net be belaidžio ryšio ar mobiliojo ryšio, pritaikomi stebėjimo apribojimai ir išsaugotos medžioklės kolekcijos, prireikus lengvai pasiekiamos bet kada.

Draugų ir jų šunų sekimas

„Alpha 10“ naudotojai gali suporuoti savo prietaisą su suderinamu draugo „Garmin“ šunų sekimo įrenginiu, pvz., „Alpha 200i“, ir matyti savo draugo ir jo šuns buvimo vietą. Suporuoto „Alpha 10“ vartotojas gali priimti sprendimus realiu laiku, remdamasis momentine informacija, o ne laukti kito šuns šeimininko pranešimo, kad, pavyzdžiui, kažkas negerai. Dvipusis ryšys leidžia šuns palydovui ir „Alpha 10“ naudotojui matyti vienas kito buvimo vietą ir keistis informacija net tada, kai nematote vienas kito. Be to, siekiant užtikrinti greitą bendravimą, suderinami prietaisai gali bendrinti iš anksto parengtus pranešimus.

Ekosistemos suderinamumas

Naudotojai gali sujungti „Alpha 10“ su kitu „Garmin“ įrenginiu, įskaitant suderinamą „Garmin“ išmanųjį laikrodį, pavyzdžiui, „Instinct®“, „fēnix®“ arba „tactix®“, naudodamiesi integruota šunų sekimo programėle. Norint vykdyti sekimą transporto priemonėje, „Alpha 10“ suderinamas ir su „Garmin DriveTrack™“ sistema. UTV / ATV entuziastai gali sujungti „Alpha 10“ su „Montana® 700“ serijos įrenginiu ir naudotis papildomomis šuns sekimo galimybėmis.

Kaina ir prieinamumas

Įrenginį „Alpha 10“ jau galima įsigyti už rekomenduojamą mažmeninę kainą – mažiau nei 340 eurų.

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas