Rusijos beprotybei nėra ribų: Ukrainai pareikšti kaltinimai peržengia visas padorumo ribas

Rusijos beprotybei nėra ribų: Ukrainai pareikšti kaltinimai peržengia visas padorumo ribas

Rusijos skleidžiamai propagandai – nėra lygių. Jau mėnesį tęsiasi šios šalies karių invazija į Ukrainą, tačiau tai dar ne viskas ką gali sugalvoti Kremlius. Rusijos Dūmos deputatai iš Liberalų demokratų partijos pažėrė naujų kaltinimų Ukrainai, o jie – susiję su COVID-19 pandemija.

„Netikėta, tačiau COVID-19 plitime aiškiai matomas Ukrainos pėdsakas“, - taip teigia Rusijos Dūmos deputatai. Kaip skelbia Censor.NET, rusų teigimu, Ukrainoje buvo išrastos visos koronaviruso formos, kurios buvo kuriamos biologinėse laboratorijose. Negana to, teigiama ir tai, jog jos buvo sukurtos ir finansuojamos padedant JAV vyriausybei.

Tokie pareiškimai iš Rusijos pusės jau neturėtų stebinti. Nuo pat karinės invazijos į Ukrainą pradžios, internete nuolat plinta įvairios melagienos, kurios siejamos su Ukraina. Naujausi kaltinimai, kurie iš esmės yra niekuo nepagrįsti – tai tik dar viena iliustracija, kokių priemonių gali imtis Rusija.

Verta prisiminti ir tai, jog tai ne pirmas kartas, kuomet Ukraina sulaukia rusų kaltinimų, susijusių su COVID-19. Rusijos gynybos ministerija, prieš beveik dvi savaites, pareiškė gavusi dokumentus, rodančius, kad JAV remiamos biologinės laboratorijos Ukrainoje atliko eksperimentus su šikšnosparnių koronaviruso mėginiais.

Ukrainoje esančios biolaboratorijos tyrė afrikinio kiaulių maro ir juodligės perdavimo galimybes per užkrėstus paukščius, šikšnosparnius ir roplius, per kasdieninį instruktažą Maskvoje teigė ministerijos atstovas Igoris Konašenkovas.

1 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

VernieNFar

Rusijos beprotybei nera ribu: Ukrainai pareiksti… - Telefonai.eu

Data Recovery in Los Angeles: https://asapdatarecovery.com/
Hard Drive Data Recovery in Los Angeles: https://asapdatarecovery.com/data-recovery/hard-drive-data-recovery/
Hd Data Recovery in Los Angeles: https://asapdatarecovery.com/data-recovery/hard-drive-data-recovery/
Flash Data Recovery in Los Angeles: https://asapdatarecovery.com/data-recovery/usb-flash-drive-data-recovery/
Cheap Data Recovery in Los Angeles: https://asapdatarecovery.com/

[url=https://asapdatarecovery.com/data-recovery/usb-flash-drive-data-recovery/]Hard Drive Data Recovery in Los Angeles
[/url]

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas