„Samsung“ bandys mesti iššūkį japonams: bandys nukonkuruoti kamerų sensoriais

„Samsung“ bandys mesti iššūkį japonams: bandys nukonkuruoti kamerų sensoriais

Pastaruoju metu „Samsung” vis daugiau dėmesio skiria fotoaparatų padaliniui, didindama investicijas į vaizdo apdorojimo padalinį. Bendrovė taip pat planuoja pristatyti naujus vaizdo sensorius, kurie leistų jai geriau konkuruoti su „Sony” fotoaparatų rinkoje.

Remiantis „SamMobile” pranešimu, prekės ženklo „System LSI” padalinys, gaminantis ISOCELL fotoaparatų jutiklius, planuoja daug investuoti į fotoaparatų tobulinimą, taip pat plėsti savo produktų asortimentą. Tiems, kurie nežino, „Samsung” ir „Sony” yra vaizdo sensorių / jutiklių rinkos lyderės: pirmoji užima 29 proc. rinkos dalies, o antroji - 29 proc.

Nors šiuo metu rinkoje pirmauja „Sony”, Pietų Korėjos technologijų milžinei per pastaruosius porą metų pavyko padidinti savo rinkos dalį. Be to, bendrovė taip pat dirba ties naujų ir galingesnių fotoaparatų jutiklių / sensorių pristatymu, kad galėtų geriau konkuruoti su „Sony” rinkoje. Tai apima naują 50 megapikselių kameros jutiklį, kuris šiuo metu yra vienas geriausių jutiklių. Tuo tarpu pranešama, kad bendrovė taip pat dirba ir su būsimu 200 megapikselių jutikliu.

Tikimasi, kad tokiu būdu „Samsung” taip pat sumažins „Sony” rinkos dalies atotrūkį nuo japonų prekės ženklo iki vos 10 proc. skirtumo. Pranešama, kad naujasis 200 megapikselių ISOCELL jutiklis taip pat pasižymės 16 in 1 pikselių suskaidymo funkcija ir 8K vaizdo įrašymo palaikymu. Kita vertus, buvo užsiminta, kad bendrovė kada nors ateityje pagamins 600 megapikselių jutiklį, nors teigiama, kad jis bus skirtas ne išmaniesiems telefonams, o savavaldžiams automobiliams.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas