„Samsung“ turi staigmeną šiam vakarui: visiems patiksiantį serialą apie elektronikos istoriją

Lukas Snarskis

2021-07-31, 15:25

0 komentarų
„Samsung“ turi staigmeną šiam vakarui: visiems patiksiantį serialą apie elektronikos istoriją

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“, kuri yra ir didžiausias išmaniųjų telefonų gamintojas pasaulyje, nusprendė pažvelgti į technologijų istoriją. Kompanijos atstovai, visai neseniai, išplatino pirmą trumpą filmuką apie elektronikos industriją, kuris priskirtas „Elektronikos industrijos istorija, kuri pakeitė pasaulį“ serijai.

„Samsung“ ketina sukurti penkis tokio tipo filmukus, kuriuose – didžiausios inovacijos, o pirmajame epizode vaizduojamas Samuelis Morzė, kuris yra puikiai žinomas dėl telegrafo ir Mozės kodo išradimo. Pirmajem epizode, kuris pavadintas „Samuel Morse and the Network“ vaizduojama kaip žmonija nuo telegrafo, bėgant laikui, perėjo prie išmaniųjų telefonų.

Šiuo metu, „Samsung“ yra išleidusi tik pirmąjį epizodą. Kompanijos atstovų teigimu, mini filmukai bus išleidžiami po vieną, o taip pat atskleidė ir kas bus vaizduojama ateityje. Technologijų gerbėjai galės trumpai prisiminti Johną Bairdą, kuris pirmasis pademonstravo spalvotą televizijos sistemą. Savo vietą „Samsung“ projekte ras ir Alexanderis Grahamas Bellas su telefonu, Jamesas Harrisonas su šaldytuvų bei Williamas Shockley, kuris yra pelnęs ir Nobelio premiją už puslaidininkių tyrimus.

Daugeliui mūsų šios istorijos neturėtų būti didelė naujiena, tačiau prisiminti didžius išradimus – visuomet įdomu. „Samsung“ pasirinktas formatas puikiai tinkamas suaugusiems, bet tuo pačiu gali patraukti ir vaikų dėmesį. Pirmojo epizodo trukmė yra nepilnos trys minutės, todėl mažiesiems tai turėtų neprailgti, o spalvingos animacijos galimai nesunkiai pritrauks jų dėmesį.

Tiesa, nors visas šis projektas atrodo itin gražiai, tačiau jame nesunku įžvelgti ir tam tikrų „Samsung“ užslėptų triukų. Visos technologijos, kurios yra ir bus aptariamos šiuose filmukuose, yra Pietų Korėjos milžinės kuriamų produktų asortimente. Kviečiame peržiūrėti pirmąjį epizodą, o savo įspūdžiais pasidalinti komentaruose.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas