„Terra“ nėra pirmasis žlugęs Do Kwon projektas: įkūrėjo žmona pergyvena dėl vyro saugumo, kreiptasi į policiją

BitNaujienos.lt

2022-05-21, 12:00

0 komentarų
„Terra“ nėra pirmasis žlugęs Do Kwon projektas: įkūrėjo žmona pergyvena dėl vyro saugumo, kreiptasi į policiją

Remiantis „CoinDesk“ pranešimu, „Terraform Labs“ generalinis direktorius Do Kwon anksčiau buvo įkūręs stabilios monetos projektą – „Basis Cash“ (BAC). Pranešama, kad jo pseudonimas buvo Rick Sanchez. „CoinDesk“ susisiekė su dviem programuotojais, dirbusiais su šiuo projektu, kurie patvirtino, jog Kwon buvo komandos narys. „CoinDesk“ taip pat praneša matę žinutes, kurios patvirtina, jog Kwon išties naudojo Rick Sanchez pseudonimą. Jeigu kaltinimai yra tikslingi, tai reiškia, kad UST nėra pirmoji algoritminė stabilioji moneta, kurią sukūrė Do Kwon.

„Basis Cash“ buvo vienas pirmųjų projektų algoritminių stabilių monetų srityje. Projektas buvo realizuotas 2020 metų pabaigoje. Visai kaip ir UST, BAC taip pat siekė išlaikyti dolerio vertę programinio kodo pagalba. Visgi planas nepavyko – neilgai praėjus po projekto starto, BAC vertė siekė 155 JAV dolerius ir vėl krito iki dolerio, tačiau stabilios kainos išlaikyti nepavyko. Šiuo metu BAC kainuoja apytiksliai 0.006 JAV dolerio.

„CoinDesk“ kalbino buvusį „Terraform Labs“ inžinierių Hyungsuk Kang. Jis teigia dirbęs šiame projekte kartu su Kwon. Kang teigimu, „Basis Cash“ buvo ankstyvųjų „Terra“ įkūrėjų šalutinis projektas. Jis pareiškė, kad Kwon nepaisė rizikų ir į „Basis Cash“ žiūrėjo kaip į eksperimentinį projektą, kad išbandytų algoritminių stabilių monetų teoriją.

Do Kwon žmona kreipėsi į policiją dėl savo vyro saugumo

Po „Terra“ žlugimo Do Kwon gyvenimas neatrodo ramus. „Terra“ įkūrėjo žmona kreipėsi į policiją po to, kai nepažįstamas individas pateko į jų apartamentų kompleksą, paskambino į Kwon šeimos buto duris ir paklausė ar „Terra“ įkūrėjas yra namie. Žmonai pasakius, kad jo nėra, individas išėjo. Pranešama, kad žmona policijai pareiškė, jog jų gyvenamoji vieta buvo paviešinta po „Terra“ žlugimo.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas