TOP 5 priežastys, kodėl verta prisijungti prie „Samsung Community“ forumo

Partnerio turinys

2021-08-24, 16:00

0 komentarų
TOP 5 priežastys, kodėl verta prisijungti prie „Samsung Community“ forumo

„Samsung Community” bendraminčių forumas yra erdvė, kurioje visi gali dalintis su technologijomis susijusia informacija, ieškoti problemų sprendimų būdų, sužinoti naujienas bei susipažinti su naujais žmonėmis. Ši platforma veikia jau ne vienoje šalyje, tačiau šiemet ėmė burti ir Lietuvos bendraminčius. Tad jeigu laikote save technologijų aistruoliu, pateikiame 5 priežastis, kodėl jums verta prisijungti prie „Samsung Community“ platformos.

Technologijų naujienas sužinokite pirmieji

Lietuviškame „Samsung Community“ bendraminčių forume nariai gali sužinoti visas naujienas, susijusias su „Samsung“ produktais: išmaniaisiais telefonais, mobiliosiomis programėlėmis, planšetiniais kompiuteriais, dėvimaisiais įrenginiais, televizoriais, garso ir vaizdo technika, buitine technika, kompiuteriais, IT produktais ir t.t. Šioje platformoje galima rasti ir vaizdo įrašus, kuriuose pateikiamos instrukcijos, kaip efektyviai išnaudoti visus įrenginių funkcionalumus. Savo žinias technologijų srityje papildys tiek visiški naujokai, tiek patyrę inovacijų entuziastai. Visą informaciją šioje platformoje skelbia pats prekės ženklas, todėl forumo nariai turi galimybę visas naujausias ir karščiausias žinias išgirsti patys pirmieji.

Spręskite savo problemas efektyviau

Bene didžiausias šios platformos privalumas – vienoje vietoje vartotojai gali rasti naudingos informacijos, ekspertinius atsakymus į jiems rūpimus klausimus ir kitų narių patarimus. Prisijungus prie šios bendruomenės, nebereikia atsakymų ieškoti skirtinguose interneto forumuose, kuriuose pateikiami patarimai gali būti pernelyg bendri, nebūtinai aktualūs konkretaus įrenginio modelio naudotojams, o kartais net ir klaidinantys. Be to, forume galima pasidalinti savo patirtimi ar pasisemti idėjų iš kitų narių ir dalyvauti diskusijose. Taigi, prisijungus tikrai nesuklysite – taip ne tik taupysite savo laiką, bet ir spręsite problemas efektyviau.

Testuokite naujausius įrenginius

„Samsung Community“ bendraminčių forumas suteikia galimybę ne tik sužinoti karščiausias naujienas, bet ir progą išbandyti norimus įrenginius patiems. Prisijungus prie „Samsung“ technologijų komandos ir tapus jos dalimi, galėsite ištestuoti pačius naujausius bendrovės įrenginius: telefonus, laikrodžius, planšetinius kompiuterius ir kitus išmaniuosius „Samsung“ produktus. Periodiškai net penki laimingieji dvi savaites yra kviečiami testuoti pasirinktus įrenginius, o savo apžvalga gali pasidalinti bendruomenės forume.

Dalyvaukite konkursuose ir džiaukitės dovanomis

„Samsung Community“ komanda ieško būdų, kurie skatintų narių tarpusavio bendravimą, aktyvumą ir technologijų integravimą į kasdienį gyvenimą. Šiam tikslui įgyvendinti, nuolatos skelbiami nauji konkursai, kuriuose kviečiami dalyvauti visi bendruomenės nariai. Be jokios abejonės, didžiausia paskata dalyvauti konkurse – patys įvairiausi prizai, nuo dovanų čekių iki išmaniųjų „Samsung“ įrenginių. Organizuojami konkursai taip pat labai įvairūs, pavyzdžiui, „Skaitmeninis piešimo konkursas“, kuriame dalyvaujant, reikia pasidalinti savo skaitmeninio piešinio nuotrauka ar konkursas „Būk aktyvus“, kuriame reikėjo užfiksuoti nuotrauką, užsiimant aktyvia veikla.

Tapkite „Super User“ ir naudokitės privilegijomis

Taip pat ypatingas naudas ir privilegijas „Samsung Community“ siūlo tapus forumo super naudotojais. Jais tampama parodžius didelį susidomėjimą „Samsung" produktais ir nuolat bendraujant su kitais bendruomenės nariais, dalinantis savo žiniomis, padedant spręsti iškilusias problemas ir t.t. Geriausias dalykas yra tai, kad „Samsung Community" bendraminčių forumo super naudotoju gali tapti bet kas. „Super User“ nariams už nuolatinę pagalbą yra suteikiamos įvairios privilegijos: vyksta susitikimai su „Samsung“ produktų ekspertais, super naudotojai pirmieji gauna informaciją ir naujienas apie „Samsung“ produktus ir yra kviečiami į išskirtinius renginius, kuriuose gauna įvairių dovanų. Tad kviečiame jus prisijungti ir tapti „Samsung Community“ technologijų komandos dalimi. Tai padaryti labai paprasta, jums tereikia apsilankyti „Samsung Community“ puslapyje ir susikurti naują vartotojo paskyrą.


0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas