Vairuotojams tai patiks – „Garmin“ pristatė „Dash Cam Tandem“ kamerą

Vairuotojams tai patiks – „Garmin“ pristatė „Dash Cam Tandem“ kamerą

„Garmin“ išleido pirmąjį dviejų objektyvų „Garmin Dash CamTM“ kamerą, kuri vairuotojams suteikia galimybę tiek paros šviesiuoju, tiek tamsiuoju metu tuo pačiu metu matyti tai, kas vyksta automobilio salone ir išorėje. Visą vaizdo įrašo aprėptį užtikrina du kameros objektyvai, kurie įrašo vaizdą vienu metu. Priekinis skydelio kameros didelės skiriamosios gebos (1440p) objektyvas su „Garmin ClarityTM HDR“ leidžia užfiksuoti aiškius vaizdus, atvaizduodamas net mažiausias transporto priemonės detales, tuo tarpu salono objektyvas su naktinio matymo funkcija ir „Garmin NightGloTM “ technologija leidžia registruoti vairuotojo ir keleivio bendravimą net tamsoje.

„Ši kamera leidžia net naktį salone užfiksuoti stebinamai aiškius vaizdo vaizdus, todėl ji skiriasi nuo bet kurios kitos šiandien siūlomos skydelio kameros“, - sako Danas Bartelis, „Garmin“ vartojimo prekių viceprezidentas. „Didėjant tokių vairavimo paslaugų kaip „Uber“, „Bolt“, „Lyft“ plėtrai, taip pat atsižvelgiant į tai, kad transporto priemonių salonuose netikėtai kyla konfliktų, vairuotojams gali praversti aukštos kokybės prietaisų skydelio kamera, kuri nuolatos fiksuotų ne tik tai, kas vyksta kelyje, bet ir viduje. Tai įvairiose konfliktinėse situacijose pasitarnautų kaip įrodymas.“

Sukurta atsižvelgiant į patogumą naudoti, „Dash Cam Tandem“ kamera yra praktiškas kišeninis prietaisas. Vos tik jis prijungiamas prie transporto priemonės energijos šaltinio, jis pradeda filmuoti ir toliau įrašo vaizdą, net kai vairuotojo nėra transporto priemonėje. Stovėjimo stebėjimo režime funkcija gali suteikti ramybės ir pasitikėjimo, kad niekas nebando sugadinti ar apvogti jūsų automobilio. Į priekį ir į vidų nukreipti objektyvai automatiškai atpažįsta ir registruoja judesį, net kai transporto priemonė stovi ir variklis neveikia.

Kad vairuotojui netrukdytų važiuoti, prie kameros taip pat pridedamas įkroviklis su papildoma USB jungtimi, leidžiančia palaikyti ryšį visos kelionės metu. Savo ruožtu, įmontuotas GPS nustato tikslią transporto priemonės vietą, kad būtų galima dokumentuoti, kada ir kur įvyko incidentas. Įrašus galima išsaugoti išimamoje „microSD“ kortelėje, tačiau juos galima peržiūrėti ir telefonu, sinchronizuojantis su kamera per „Garmin Drive“ programėlę.

Dviejų objektyvų „Garmin Dash Cam Tandem“ yra naujausios kartos „Garmin“ gaminys vartojimo prekių automobilių aksesuarų segmente. „Garmin“ yra pasaulinė automobilių, motociklų ir sunkvežimių navigacijos sistemų gaminimo lyderė. Bendrovės vartotojams patogiuose navigacijos sprendimuose yra nemažai naujausių pasiekiamų inovacijų, leidžiančių kasdien vairuojant, taupyti laiką ir degalus.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas