„Xiaomi“ ir toliau drebina technologijų rinką: pristatytas neįtikėtinai greitas įkroviklis

Lukas Snarskis

2021-08-14, 16:25 (atnaujinta 2021-08-15, 02:17)

1 komentaras
„Xiaomi“ ir toliau drebina technologijų rinką: pristatytas neįtikėtinai greitas įkroviklis

Kinijos kompanija „Xiaomi“ kuria gausybę elektronikos produktų, o visai neseniai pademonstravo ir naująjį savo flagmaną – „Xiaomi Mi Mix 4“. Tačiau tai tikrai ne vienintelis produktas, kuris buvo pristatytas šią savaitę ir yra vertas Jūsų dėmesio.

Praėjusiais metais bendrovės vadovai pademonstravo belaidį įkroviklį, kuris naudojo belaidę technologiją, leidžiančią išmanųjį telefoną įkrauti su iki 80 vatų galia. Šią savaitę „Xiaomi“ pademonstravo atnaujintą modelį, kuris leis įrenginius įkrauti dar greičiau.

Kinijoje pademonstruotas naujas 100 vatų belaidis įkroviklis, kuris iš esmės atrodo kaip ir tas, kuris buvo pristatytas praėjusiais metais. „Xiaomi Mi 100W“ gali būti naudojamas telefoną pastatant tiek vertikaliai, tiek ir horizontaliai. Naujasis įkroviklio modelis yra juodos spalvos, o pagrindinė jo kojelė papuošta auksine spalva.

Kaip jau minėjome, naujasis „Xiaomi“ belaidis įkroviklis leis išmaniuosius telefonus įkrauti su 100 vatų gali. Tiesa, įdomi detalė yra ta, jog Kinijos milžinė kol kas nėra pristačiusi jokio telefono, kuris palaikytų tokią įkrovimo spartą. Naujasis produktas į savo pirmtaką panašus ne tik dizainu, tačiau ir kitomis savybėmis.

Pranešama, kad „Xiaomi Mi 100W“ belaidis įkroviklis naudoja dvigubos ritės dizainą ir dinamišką ventiliatorių. Šis produktas palaiko „Qi“ standartą, kas reiškia, kad jį galima naudoti ne tik su „Xiaomi“ telefonais, tačiau ir su dauguma kitų rinkoje esančių telefonų, kurie palaiko belaidžio įkrovimo galimybę.

Geriausiai šios „Xiaomi“ naujienos privalumus, šiai dienai, gali išnaudoti tokie išmanieji kaip „Mi 11 Pro“, „Mi 11 Ultra“ bei naujasis „Mi Mix 4“ modelis. Šie produktai gali būti įkraunami belaidžiu būdu su 50W arba 67W galia. Gamintojo teigimu, naująjį „Xiaomi Mi Mix 4“ pilnai įkrauti pavyktų vos per 28 minutes.

„Xiaomi Mi 100W“ belaidis įkroviklis turėtų kainuoti maždaug 78 eurus, o jo prekyba prasidės jau rugpjūčio 16 dieną. Tiesa, bent jau kol kas jis bus prieinamas tik Kinijos rinkoje, o informacijos apie jo pasirodymą kituose regionuose – kol kas nėra.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas