„Xiaomi“ toliau stebina: pristatė prabangų išmanųjį klozetą

Leonardas Sindaravičius

2021-04-13, 12:00 (atnaujinta 2021-05-26, 10:37)

0 komentarų
„Xiaomi“ toliau stebina: pristatė prabangų išmanųjį klozetą

Viena didžiausių ir žinomiausių Kinijos technologijų kompanijų „Xiaomi“ oficialiai pristatė savo naujausią kūrinį - išmanųjį klozetą „DIIIB Supercharged Smart Toilet“. Produktas debiutavo sutelktinio finansavimo platformoje „Youpin“. Nors rinkos kaina sieks beveik €600, išankstiniai projekto rėmėjai, prisidėdami prie finansavimo, turi galimybę gauti šį klozetą perpus pigiau - už kiek mažiau nei €300.

Pagrindinė šio išmaniojo klozeto sprendžiama problema yra žemas nuleidžiamo vandens slėgis - su tuo dažniausiai susiduria aukštesniuose daugiabučių aukštuose gyvenantys žmonės. Naujasis „Xiaomi“ ir „DIIIB“ sukurtas produktas turi integruotą dviejų motorų slėgio didinimo sistemą, tad lyginant su kitais rinkoje esančiais išmaniaisiais klozetais, šis pasižymi itin žemu vandens slėgio reikalavimu. Taip pat skelbiama, kad klozetą bus lengva prijungti prie esamos kanalizacijos sistemos, o papildomam vandens spaudimui išgauti nereikalinga atlikti jokių specifinių vamzdyno modifikacijų.

Kalbant apie veikimo principą, išmanusis tualetas turi dvigubą vandens nuleidimo vožtuvą ir inovatyvios konstrukcijos plūdurą, kuris leidžia vožtuvui atsidaryti akimirksniu, pasiekiant itin spartų vandens nuleidimą. Nuleidus vandenį vožtuvas sparčiai grįžta į savo vietą siekiant sumažinti sunaudojamo vandens kiekį. Nepaisant buvimo išmaniu, klozetas turi ir mechaninį valdymą, tad net likus be elektros energijos išliks galimybė juo naudotis.

„DIIIB Supercharged Smart Toiled“ standartinė versija yra kupina funkcijų - klozetas didina vandens slėgį, turi skaitmeninį ekraną, kuriame rodoma temperatūra, bei gali būti valdomas nuotoliniu būdu. Maždaug €40 daugiau kainuojanti unitazo versija siūlo pagerintą vandens filtrą ir galimybę nuleisti vandenį kojos gestu.

Abi šios versijos taip pat turi šildomą sėdynę, vandens šildymo funkciją, nakties šviesą bei aktyvuotos anglies dezodoravimo sistemą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas