Lankomės 100 metų jubiliejų mininčioje parodoje Berlyne: dalinamės vaizdas iš vienas didžiausių pasaulyje elektronikos parodų, pamatykite, ką pavyko užfiksuoti

Paskelbė Lukas Snarskis
2024-09-07, 16:35

Kasmetinė elektronikos paroda IFA 2024 šiemet, kaip ir įprasta, vyksta Vokietijos sostinėje Berlyne. Šiemet, minint 100-ąsias IFA metines, ji bus dar įspūdingesnė, nes daug dėmesio bus skiriama tvarumui, dirbtiniam intelektui ir įtraukiančioms technologijoms.

IFA yra daugiau nei tik prekybos paroda - tai pasaulinė technologijų ekstravagancija, į kurią susirenka šviesiausi protai ir pristatomi novatoriškiausi produktai.

Nuo novatoriškų išmaniųjų telefonų ir ekranų iki revoliucinių buitinės technikos prietaisų ir dėvimųjų technologijų - „IFA 2024“ yra pasirengusi atskleisti elektronikos ateitį.

IFA parodoje bus pristatytos naujausios išmaniųjų namų inovacijos, įskaitant dirbtinio intelekto asistentus, prijungtus prietaisus ir įtraukiančias namų pramogų sistemas.

Tikimasi, kad pagrindiniai technologijų žaidėjai pristatys savo naujausius išmaniuosius telefonus, planšetinius ir nešiojamuosius kompiuterius, demonstruodami našumo, dizaino ir kamerų technologijų pažangą.

Šių metų renginys žada būti pažangiausių naujovių - nuo išmaniųjų telefonų ir buitinės technikos iki dėvimųjų technologijų ir svaiginančios patirties - paroda.