Ieškantiems itin pigaus telefono: puikus „Redmi“ įrenginys dabar parduodamas už gerokai žemesnę kainą nei įprasta, įsigykite dabar!

Kinijos milžinė „Xiaomi“ savo asortimente turi ne vieną dėmesio vertą išmanųjį telefoną. Bendrovės produkcija nuolat sulaukia išskirtinio lietuvių dėmesio, kurio nemažai gauna ir dukterinės šios bendrovės įmonės. Tarp jų patenka ne tik „Poco“, tačiau ir „Redmi“. Būtent pastarosios kompanijos įrenginį galima įsigyti už itin žemą kainą.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Ieškantiems itin pigaus telefono: puikus „Redmi“ įrenginys dabar parduodamas už gerokai žemesnę kainą nei įprasta, įsigykite dabar!

Internetinėje parduotuvėje „Banggood“ dabar galite įsigyti „Redmi Note 10 5G“ išmanųjį telefoną. Su visomis nuolaidomis jo kaina siekia maždaug 158 eurus, o tai yra gerokai pigiau nei Lietuvoje. Palyginimui, viena didžiausių lietuviškų internetinių parduotuvių už tą patį modelį prašo kone 200 eurų.

Taigi, norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – privalote atlikti du žingsnius. Pirmasis – paspaudus čia turite gauti nuolaidos kodą, kuris suteiks papildomą 12 JAV dolerių nuolaidą. Kai šis žingsnis bus atliktas – spauskite čia, prisidėkite telefoną į savo pirkinių krepšelį ir, žinoma, nepamirškite panaudoti specialios nuolaidos. Neįtikėtinai žema kaina už kokybišką produktą.

Visų pirma, dizaino prasme „Redmi Note 10 5G“ modelis atnaujintas iš pagrindų. Skirtumas nuo „Redmi Note 9“ daugiau nei akivaizdūs - įkvėpimo šįkart semtasi iš pernai debiutavusio „Xiaomi Mi 10 Ultra”. Išmanusis aprūpintas 6,5 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška, o taip pat ir 90 Hz atsinaujinimo dažniu.

Šis 5G ryšį palaikantis modelis veikia su „MediaTek Dimensity 700“ procesoriumi bei turi 4 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties, kurią galima praplėsti ir atminties kortele. „Redmi Note 10 5G“ veikimą palaiko 5000 mAh talpos baterija su 18W greituoju įkrovimu.

Išmaniojo telefono nugarėlėje – trys kameros, o pagrindinė jų aprūpinta 48 MP raiškos vaizdo jutikliu. „Redmi Note 10 5G“ taip pat turi dvi 2 MP kameras – pirmoji skirta makro fotografijai, o antroji – portretams. Priekinėje įrenginio dalyje rasime 8 MP asmenukių kamerą.

Verta paminėti ir tai, jog išmanusis turi šoninėje briaunoje įmontuotą pirštų antspaudų jutiklį, o taip pat ir ausinių lizdą, kuris vis dar reikalingas daugeliui.

Mūsų portale pateikiamos partnerysčių programų nuorodos. Už užsakymus, atliktus per mūsų pateiktas nuorodas, mes galime uždirbti komisinius, kas padeda šiam portalui egzistuoti.

2 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Senasviskis

Turiu, naudoju. Jame gal net koks vienas ramas įdėtas. Jei žiūri galerijoje nuotraukas į skambutį neatsiliepsi. Gal spausti ant ekrano, rezultatas 0. Jei pasuki telefoną, tai vaizas persisuka už pusės minutės.

Rolka

Xiaomi softas problema. Turėjau vieną, tą pačią dieną į skelbimą įdėjau. Ieškau pixel 7

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas