Ieškantiems naujo telefono: nebrangus „AGM“ įrenginys su daug galios ir atsparus smūgiams

Ieškantiems naujo telefono: nebrangus „AGM“ įrenginys su daug galios ir atsparus smūgiams

Išsirinkti naują išmanųjį telefoną dažnai yra ganėtinai didelis iššūkis, kuris pareikalauja nemažai laiko. Šiai dienai rinkoje turime tūkstančius įvairiausių produktų, kurie skiriasi ne tik kaina, tačiau ir savo galimybėmis. Vieni įrenginiai pasižymi puikiomis fotografavimo galimybėmis, kiti puikia baterija, išskirtiniu dizainu ar tiesiog didžiule galia. O kas jeigu ieškote galinto ir patvaraus išmaniojo? Tuomet šis pasiūlymas kaip tik Jums!

Internetinėje parduotuvėje „Gearbest“ dabar puiki proga įsigyti „AGM X3“ išmanųjį telefoną, kurio kaina siekia tik 292,95 euro, o tam tereikia panaudoti nuolaidos kodą B677A4D87E953001. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia, o žemiau pateikiame daugiau informacijos apie šį „AGM“ kūrinį, kuris išties turi ką pasiūlyti.

Visų pirma, „AGM X3“ pasižymi 5,99 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška. Žvelgiant į priekinę telefono dalį, nesunku pastebėti, kad čia rasime ganėtinai didelius rėmelius tiek viršutinėje, tiek ir apatinėje briaunoje. Žinoma, tai puikiai turėtų kompensuoti apsauginės šio telefono savybės. Verta paminėti, jog „X3“ modelis pasižymi „MIL-STD-810G“ saugumo sertifikatu, o taip pat ir IP68, kas rodo jo atsparumą vandeniui ir dulkėms.

Išmanusis telefonas veikia su „Qualcomm Snapdragon 845“ procesoriumi, o taip pat turi 8 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB vidinės atminties, kurią dar galima praplėsti atminties kortele. „AGM“ į savo įrenginį integravo 4100 mAh talpos bateriją su „Quick Charge 3.0“ greito įkrovimo galimybe bei belaidžio įkrovimo palaikymu.

„AGM X3“ nugarėlėje – dviguba kamera. Pagrindė jų aprūpinta 12 MP raiškos vaizdo jutikliu, o greta jos rasime 24 MP sensorių. Priekinėje išmaniojo telefono dalyje – 20 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta kamera asmenukėms. Įrenginys taip pat pasižymi tokiomis funkcijomis kaip specialus pirštinių režimas, nugarėlėje turi pirštų antspaudų jutiklį, o taip pat pasižymi ir integruotais JBL garsiakalbiais, kurie leis mėgautis aukštos kokybės garsu.

Kaip jau minėjome, dabar šį išmanųjį telefoną galime įsigyti tik už 292,95 euro, o tam tereikia panaudoti nuolaidos kodą B677A4D87E953001. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas