Ieškantiems nedidelio ir atsparaus telefono: idealus pasiūlymas Jums ir už mažiau nei 90€!

Ieškantiems nedidelio ir atsparaus telefono: idealus pasiūlymas Jums ir už mažiau nei 90€!

Išmanieji telefonai pastaruosius metus tik didėja, o ieškantys mažesnių, arba kitaip sakant, kompaktiškų, variantų dažnai susiduria su problema, jog nepavyksta rasti dėmesio vertų opcijų. Daugelis didžiųjų gamintojų turi mažesnių įrenginių, tačiau jie ne taip ir stipriai skiriasi nuo siūlomų pagrindinių produktų. Tačiau Kinijos gamintojai turi pasiūlymą ir tiems, kurie nori išties nedidelio telefono.

Internetinėje parduotuvėje „Gearbest“ dabar galite įsigyti itin kompaktišką „Cubot“ sukurtą išmanųjį telefoną, kuris nustebins ne tik savo dydžiu, tačiau ir atsparumu. „KingKong Mini“ modelis šiuo metu parduodamas vos už 87,15 euro, o norėdami jį įsigyti – spauskite čia. Neteko anksčiau girdėti apie šį įrenginį? Tuomet rekomenduojame skaityti toliau.

Labai įdomiu pavadinimu pasižymintis išmanusis telefonas turi vos 4,0 colių įstrižainės ekraną su 1080 x 540 taškų raiška. Naujasis „Cubot“ produktas yra išties kompaktiškas, o tokių telefonų rinkoje atsiranda vis mažiau. Įdomu ir tai, jog jo ilgis siekia vos 119 mm, o plotis – 58 mm. Palyginimui galima pasakyti, kad „iPhone 11“ atitinkami matmenys siekia 150,9 ir 75,7 mm.

Negana to, šis „Cubot“ sukurtas produktas dar yra ir itin atsparus. Žvelgiant į šio išmaniojo nuotraukas, nesunku pastebėti, jog jis turi nemažai apsaugų. „KingKong Mini“ yra atsparus ne tik dulkėms, tačiau ir vandeniui, o nukritęs nepabirs į dalis. Gamintojas su šiuo modeliu akivaizdžiai sujungė dvi vartotojų pageidaujamas savybes – kompaktiškumą ir atsparumą.

„Cubot KingKong Mini“ veikia su „MediaTek MT6761“ procesoriumi bei turi 3 GB operatyviosios (RAM) bei 32 GB vidinės atminties, kurią dar galima praplėsti ir atminties kortele iki 128 GB. Šio itin kompaktiško telefono viduje įmontuota ir 2000 mAh talpos baterija. Neatrodo kaip itin talpi? Reikėtų atkreipti dėmesį, jog šis telefonas nepasižymi dideliu ekranu, o tai automatiškai reikalaus gerokai mažiau energijos.

Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime kamerą su 13 MP raiškos vaizdo jutikliu, o priekinėje dalyje – 8 MP raiškos kamera, kuri, žinoma, skirta asmenukėms. Ką dar vertėtų žinoti apie šį naująjį „Cubot“ įrenginį? Verta paminėti tai, kad jis palaiko 2 SIM korteles ir atminties kortelę tuo pačiu metu. Taip, kai dauguma siūlo pasirinkti tarp dviejų SIM kortelių naudojimo ar vienos SIM ir atminties kortelės – „Cubot“ siūlo naudoti viską ką tik norite tuo pačiu metu.

Kaip jau minėjome, „KingKong Mini“ modelis šiuo metu parduodamas vos už 87,15 euro, o norėdami jį įsigyti – spauskite čia.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas