Kai €50 galima sutaupyti keliais mygtuko paspaudimais: ir taip pigaus „Xiaomi“ telefono kaina pramušė dugną

Kai €50 galima sutaupyti keliais mygtuko paspaudimais: ir taip pigaus „Xiaomi“ telefono kaina pramušė dugną

Kinijos milžinė „Xiaomi“ yra rimtai nusiteikusi į populiariausio išmaniųjų telefonų gamintojo sostą, o prie to ženkliai prisideda ir dukterinės šios įmonės kompanijos. Daugelis puikiai žino tokius prekinius ženklus kaip „Redmi“ ar „Poco“, kurie savo asortimente turi nemažai pigesnių produktų. Būtent tokį šiandien norėtumėme rekomenduoti ir Jums.

Poco M3 Pro - 158,47 eurai, įskaitant siuntimą ir visus mokesčius. Įsigykite paspaudę čia.

Internetinėje parduotuvėje „Banggood“ dabar galite įsigyti „Poco M3 Pro“ išmanųjį telefoną, kurio kaina siekia vos 158,47 eurus. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Vertėtų atkreipti dėmesį, jog į šią kainą jau įskaičiuoti visi mokesčiai, o taip pat ir siuntimas. Negana to, analogiškas modelis Lietuvoje kainuoja maždaug 200 eurų ir daugiau, priklausant kokioje parduotuvėje žiūrėsite. Mūsų pasiūlymas Jums leis sutaupyti nemažai pinigų, todėl rekomenduojame nepraleisti progos ir įsigyti jau dabar.

Ką reikėtų žinoti apie šį išmanųjį telefoną? Visų pirma, „Poco M3 Pro“ išsiskiria savo dizainu, o bene įdomiausia jo dalis – nugarėlėje esančios kameros. Šis modelis turi tris objektyvus, kurie išdėstyti tam skirtame stačiakampyje, o pastarasis apgaubtas dar vienu išskirtiniu dizaino elementu, su gamintojo logotipu. „M3 Pro“ turi 48 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o greta rasime ir 2 MP makro bei 2 MP gylio sensorius.

Priekinėje „Poco M3 Pro“ dalyje – 6,5 colių įstrižainės LCD ekranas su 90 Hz atsinaujinimo dažniu bei Full HD+ raiška. Verta paminėti ir tai, jog šio modelio ekranas apsaugotas „Corning Gorilla Glass 3“ stiklu, o viršutinėje jo dalyje – nedidelis apskritimas su asmenukių kamera. Pastaroji aprūpinta 8 MP objektyvu. „Xiaomi“ dukterinė bendrovė šį modelį aprūpino ir šoninėje briaunoje įmontuotu pirštų antspaudų skaitytuvu, o taip pat rasime ir ausinių lizdą.

Išmanusis telefonas veikia su „MediaTek Dimensity 700 5G“ procesoriumi bei turi 4 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB vidinės atminties, kurią dar galima praplėsti ir atminties kortele. Nesunku suprasti ir tai, jog „M3 Pro“ modelis palaiko 5G ryšio technologiją. „Poco“ į šį išmanųjį integravo ir 5000 mAh talpos bateriją su 18W įkrovimo galimybe.

Kaip jau minėjome, dabar šį išmanųjį telefoną galite įsigyti vos už 158,47 eurus. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Vertėtų atkreipti dėmesį, jog į šią kainą jau įskaičiuoti visi mokesčiai, o taip pat ir siuntimas. Negana to, analogiškas modelis Lietuvoje kainuoja maždaug 200 eurų ir daugiau, priklausant kokioje parduotuvėje žiūrėsite.

Mūsų portale pateikiamos partnerysčių programų nuorodos. Už užsakymus, atliktus per mūsų pateiktas nuorodas, mes galime uždirbti komisinius, kas padeda šiam portalui egzistuoti.

7 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Europa

Blogai kad neprašo telefono charakteristikomis duomenis, koks procesorių, kiek ram,kokia vidinė atmintis,slapukauja kažkodėl,tai kelia įtarimų......

Qe

Uz tokia kaina ir taip bus sudas matosi

A.

Pagal kaina,labai nebloga kokybe. Baterijos neblogos,aisku reikia moketi susireguliuoti telefona. O kritikuoti neismanant lengviausia.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas