Mega savaitgalio pasiūlymas, ieškantiems naujo telefono: vienas galingiausių flagmanų dabar parduodamas už neįtikėtinai žemą kainą, o jo galia nustebins net ir visko mačiusius (Video)

ZTE

Partnerio turinys

2022-11-26, 14:30 (atnaujinta 2022-11-30, 12:01)

6 komentarai (-ų)

Kinijos kompanija ZTE jau ne vienerius metus kuria žaidimų telefonus, kurie pažymėti „Nubia RedMagic“ pavadinimu. Per pastaruosius metus pristatyta keletas naujų modelių, kurie sulaukė didžiulio susidomėjimo, o dabar yra puiki proga įsigyti galingiausią iš jų.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Mega savaitgalio pasiūlymas, ieškantiems naujo telefono: vienas galingiausių flagmanų dabar parduodamas už neįtikėtinai žemą kainą, o jo galia nustebins net ir visko mačiusius (Video)

Oficialioje „RedMagic“ internetinėje parduotuvėj dabar galima įsigyti itin galingą „RedMagic 7S Pro“ išmanųjį telefoną, kuris parduodamas vos už 729 eurus. Standartinė šio įrenginio kaina siekia 779 eurus, o tai reiškia, kad jūs sutaupysite 50 eurų.

Negana to, prekė atkeliauja iš Europoje esančių sandėlių, jums nereikės rūpintis jokiais papildomais mokesčiais ir šiam flagmanui suteikiama dvejų metų garantija.

RedMagic 7S Pro savybės ir specifikacijos

Visų pirma, reikėtų žinoti, jog šis „RedMagic“ išmanusis telefonas yra vienas galingiausių rinkoje. Remiantis „AnTuTu“ duomenimis, „RedMagic 7S Pro“ pagal savo galią nusileidžia tik vienam išmaniajam telefonui. Tokie rezultatai pasiekti naudojant „Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1“ procesorių, o įrenginys taip pat turi 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties.

„RedMagic 7S Pro“ yra aprūpintas 6,8 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Verta paminėti, jog ekranas taip pat apsaugotas „Corning Gorilla Glass 5“ apsauginiu stiklu. Žinoma, į akis turėtų kristi ir išskirtinis įrenginio dizainas, kuris leis išsiskirti iš minios. Už mūsų minimą kainą yra siūlomas „Obsidian“ variantas, kuris atrodo itin stilingai ir turėtų patikti ne tik žaidimų mėgėjams, bet ir daugeliui.

Išmanusis telefonas taip pat turi tris kameras nugarėlėje. „RedMagic“ čia įmontavo 64 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o greta rasime 8 MP plataus kampo objektyvą, o taip pat ir 2 MP makro kamerą. Priekinėje įrenginio dalyje – 16 MP raiškos vaizdo jutiklis. Verta paminėti ir tai, jog „7S Pro“ modelis turi ausinių lizdą bei stereo garsiakalbius, kas leis mėgautis išskirtine garso kokybe.

„RedMagic 7S Pro“ veikia su 5000 mAh talpos baterija, kuri įkraunama 65W greituoju įkrovimu. Išmanusis telefonas taip pat turi po ekranu įmontuotą pirštų antspaudų jutiklį, o pačiame įrenginyje įdiegta „Android 12“ operacinės sistemos versija su „RedMagic 5.5“ vartotojo sąsaja.

6 komentarų

smartphone expert

visko mates, bet nelabai kažko nustebino:/ ne tokie baisiai įspūdingi jau jo parametrai, kad kažko labai neturėtu kiti. šiaip man Asus iš gaming rog prie širdies koks, o iš Asus flagman zenfone nieko atrodo. baterija daug dabar kur tie 5000mAh ir nieko ta talpa nereiškia, jei OS nėra optimizuota taip, kad taupytu akuma ir daug visko prikišta joje, tai greit ir išsenka. apsauginis stiklas glass 5 galėjo bent glass 6 nepagailėt.. tuoj išleis ir Victus 2. taprasme geri spec jo kaip ir🤔kamera neaišku, nes nepabandžius tie MP nelabai ką pasako.. o ir Snapdragon tuoj pradės telefonus leist 8 Gen2.. Kinai ten mėgsta daug prikept panašiu vienodu modeliu su dideliais ekranais ir ale gerais parametrais, bet nepasitenge vieno gero padaryt modelio ir kažka naujesnio pasiulyt. pvz kodėl negali ir mažesniu coliu teelfonu pagamint, juk yra žmoniu kurie norėtu mažesniu.. kodėl visur ta lašo formos kamera daro arba skyles, o ne apmasto kažka kitokio... jie vienus darydami spec gerus, sutaupo kitur pvz idės atminties gera cpu, bet sutaupys ant ekrano apsaugos ir korpuso arba krovimo kokio ar kameros ir pan..

Europa

Daugumai produktų per išpardavimus taikoma 50% nuolaida o čia ,,didžiausia" 50 eurų......kam tyčiotis iš tokios ,,milžiniškos" nuolaidos........

Lukas Snarskis

Taip taip, geras pastebėjimas 😆

Tomas

Galingiaisias? Daugiau nei juokinga... Gen 1 procesoriu dedamas į visus flagmanus, tuoj ir gen 2 sudės, o kaina virš 700 už su žemo lygio kamera visai nepriimtina... Būkit atidūs, nes tai tik reklaminis triukas vidutinį telefoną parduoti už brangiai!😉

Lukas Snarskis

Specialistas sako, specialistas žino 😊😊😊

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas