Neįtikėtina proga lietuviams: už €114 galite gauti „Xiaomi” telefoną su 6000mAh baterija ir galingais parametrais

Neįtikėtina proga lietuviams: už €114 galite gauti „Xiaomi” telefoną su 6000mAh baterija ir galingais parametrais

Dar neseniai išmaniajam telefonui išleidę vos 100 eurų galėjote tikėtis spalvoto nedailaus plastiko gabalėlio, kurio ekrane vaizdas atrodė tarsi matomas per purvu padengtą automobilio stiklą, veikimo lėtumas galėjo net ir kantriausią žmogų sienoje priversti kumščiu padaryti skylę kambario sienoje, o kameros kokybė prilygo darželinukų iš bulvės gaminamiems spaudams. Į rinką atėjus „Xiaomi” ledai buvo pralaužti, bet šie išmanieji irgi nebuvo visiška panacėja. Tačiau iš esmės viskas pasikeitė pernai, kai „Xiaomi” dukterinė bendrovė „Poco” išleido „Poco M3” modelį su milžiniška 6000mAh baterija ir puikiomis specifikacijomis bei nusprendė jį pardavinėti už protu nesuvokiamai mažą kainą.

Dabar šį stebuklą galite nusipirkti dar pigiau nei įprastai. Paspaudę šią nuorodą „Poco M3” su 64GB vidinės atminties galite užsisakyti vos už 113,59 euro (norint mokėti šią sumą mokėjimo lange reikia nuimti varnelę nuo „Shipping Guarantee”). Tačiau geriausia dalis, kad prekė jus pasieks per maždaug savaitę ir be jokių mokesčių - siuntimas vykdoma iš Europos sandėlio.

„Poco M3“ – naujas biudžetinių telefonų karalius

Išmanusis telefonas pasižymi 6,53 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška, o viršutinėje ekrano dalyje – nedidelė vandens lašo formos išpjova, kur įmontuota 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. Verta paminėti ir tai, jog šio įrenginio ekranas apsaugotas „Corning Gorilla Glass 3“ stiklu.

Naujasis „Poco M3“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 662“ procesoriumi bei turės 4 GB operatyviosios (RAM) atminties, o vidinę talpą pirkėjai galės pasirinkti tarp 64 GB ir 128 GB. Žinoma, šis įrenginys turės ir atminties kortelių palaikymą. Išmanųjį telefoną energija aprūpins 6000 mAh talpos baterija su 18W greituoju įkrovimu. Tokios milžiniškos talpos, turint galvoje telefone montuojamą vieną taupiausių procesorių, turėtų pakakti net ne 2, o visoms 3 dienoms. Sunkiai suvokiamas skaičius, tiesa?

Išmaniojo telefono nugarėlėje sunku būtų nepastebėti trijų kamerų sistemos, kuri įmontuota didžiuliame juodame stačiakampyje. „Poco“ su šiuo modeliu išsaugojo ir tradiciją, pažymint kompanijos pavadinimą nugarėlėje. Tiesa, šįsyk dizaino sprendimas ne toks drastiškas kaip „Poco X3 NFC“ modelyje, tačiau nepastebėti „Poco“ logotipo – neįmanoma. Grįžtant prie kamerų, tai pagrindinė jų turės 48 MP raiškos vaizdo jutiklį, o greta rasime dvi kameras su 2 MP sensoriais – vienas jų skirtas makro fotografijai, o kitas nuotraukų gyliui nustatyti.

Verta paminėti ir tai, jog šis išmanusis telefonas turi pirštų antspaudų jutiklį, kurį gamintojas nusprendė įmontuoti šoninėje telefono briaunoje. „Poco M3“ pirkėjai šį įrenginį galės įsigyti renkantis iš kelių skirtingų spalvų – tai juodos, mėlynos ir geltonos. Tiems, kurie vis dar naudojasi ausinių lizdu – šis modelis pasiūlys ir šią galimybę.

Kaip jau minėjome, dabar paspaudę šią nuorodą „Poco M3” su 64GB vidinės atminties galite užsisakyti vos už 113,59 euro (norint mokėti šią sumą mokėjimo lange reikia nuimti varnelę nuo „Shipping Guarantee”). Tačiau geriausia dalis, kad prekė jus pasieks per maždaug savaitę ir be jokių mokesčių - siuntimas vykdoma iš Europos sandėlio.

Nepraleiskite šio pasiūlymo, jei norite patikimo ir kokybiško darbinio arkliuko, kuris leis pagaliau išsivaduoti nuo elektros lizdo ir nebejausti paranojos dėl krentančių baterijos įkrovos procentų.

1 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas