Pasiūlymas, kuriuo privalo pasinaudoti kiekvienas, ieškantis naujo telefono: „Xiaomi“ sukurtas vidutiniokas, stebinantis savo galimybėmis, dabar parduodamas už neįtikėtinai žemą kainą

Kinijos milžinė „Xiaomi“ savo asortimente turi ne vieną dėmesio vertą išmanųjį telefoną. Bendrovės produkcija nuolat sulaukia išskirtinio lietuvių dėmesio, kurio nemažai gauna ir dukterinės šios bendrovės įmonės. Tarp jų patenka ne tik „Redmi“, tačiau ir „Poco“. Būtent pastarosios kompanijos įrenginį galima įsigyti už itin žemą kainą.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Pasiūlymas, kuriuo privalo pasinaudoti kiekvienas, ieškantis naujo telefono: „Xiaomi“ sukurtas vidutiniokas, stebinantis savo galimybėmis, dabar parduodamas už neįtikėtinai žemą kainą

Mūsų partneriai „Hekka“ dabar siūlo įsigyti „Poco X4 GT“ išmanųjį telefoną, kurio kaina siekia vos 277,47 eurus, o už šią kainą jūs gausite modelį su 128 GB vidinės atminties. Norintiems didesnės vidinės atmintinės – už 297,75 eurus jūs galite įsigyti variantą su 256 GB. Žemiau pateikiame visą svarbiausią informaciją apie pasiūlymą, o taip pat norėtumėme atkreipti dėmesį, jog pardavėjo siūloma kaina yra kone 100 eurų žemesnė nei Lietuvoje.

Poco X4 GT“ su 8 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties:

  • Nuolaidos kodas: HKPOCOX4GT
  • Standartinė kaina: 450,47 eurai
  • Kaina su nuolaida: 277,47 eurai
  • Įsigykite dabar: spausti čia, kad įsigyti

Poco X4 GT“ su 8 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB vidinės atminties:

„Xiaomi“ priklausantis „Poco“ prekinis ženklas šį išmanųjį telefoną pristatė šių metų birželį ir tai yra neabejotinai geriausias vidutinės klasės įrenginys, kurį galima įsigyti už mažiau nei 300 eurų. „Poco X4 GT“ pirkėjai gali rinktis iš trijų skirtingų spalvų – tai mėlynos, juodos arba sidabrinės.

Išmanusis telefonas aprūpintas 6,6 colių įstrižainės LCD ekranu, kurio viršutinėje dalyje – vandens lašo formos išpjova su 16 MP raiškos vaizdo objektyvu, kuris skirtas asmenukėms. Verta paminėti ir tai, jog ekranas aprūpintas 144 Hz atsinaujinimo dažniu, o taip pat ir HDR10 bei „Dolby Vision“ palaikymu. „Poco X4 GT“ modelio priekinė dalis apsaugota „Corning Gorilla Glass 5“ apsauginiu stiklu.

Šis vidutinės klasės įrenginys veikia su „MediaTek Dimensity 8100“ procesoriumi bei turi 8 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. Deja, tačiau čia nerasime atminties kortelių palaikymo, todėl prieš perkant vertėtų tinkamai įsivertinti kiek vidinės atminties jums gali reikėti. „Poco X4 GT“ turi ir 5080 mAh talpos bateriją su 67W greituoju įkrovimu. Gamintojo teigimu, pilnas įkrovimas truks vos 46 minutes, kas yra išties puikus rezultatas, atsižvelgiant į itin žemą įrenginio kainą.

Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime tris kameras. „Poco“ šį modelį aprūpino 64 MP pagrindine kamera, o greta rasime 8 MP plataus kampo bei 2 MP makro objektyvus. Verta paminėti ir tai, jog šoninėje įrenginio briaunoje rasime pirštų antspaudų jutiklį, telefonas taip pat turi stereo garsiakalbius bei ausinių lizdą, kuris daugelio yra taip pamėgtas.

Kaip jau minėjome, mūsų partneriai „Hekka“ dabar siūlo įsigyti „Poco X4 GT“ išmanųjį telefoną, kurio kaina siekia vos 277,47 eurus, o už šią kainą jūs gausite modelį su 128 GB vidinės atminties. Norintiems didesnės vidinės atmintinės – už 297,75 eurus jūs galite įsigyti variantą su 256 GB. Žemiau pateikiame visą svarbiausią informaciją apie pasiūlymą, o taip pat norėtumėme atkreipti dėmesį, jog pardavėjo siūloma kaina yra kone 100 eurų žemesnė nei Lietuvoje.

Mūsų portale pateikiamos partnerysčių programų nuorodos. Už užsakymus, atliktus per mūsų pateiktas nuorodas, mes galime uždirbti komisinius, kas padeda šiam portalui egzistuoti.

11 komentarų

Arturas

pasinaudojau pasiulymu ir pasigailejau,norimos spalvos telefono neissiunte,pasiule kitos spalvos,nurode linka,bet ten jau gerokai didesnė kaina

Erikas

Sveiki,
Niekas nekalba apie muito mokesti. Heka yra Hong konge, tai muitine amokestins prekę ur kur ta nuolaida bus?

Lukas Snarskis

Pardavėjas pasirūpina tuo, pirkėjui nereikia sukti galvos 😊

Kęstas

Pirkote,ten viskas gerai su tuo "hekka"

Lukas Snarskis

Mes prieš pradedant bendradarbiauti su viena ar kita parduotuve - visada ją patikrinam, viskas pasirodė tvarkoje. Dirba su jais ir kolegos iš kitų portalų. Aišku, čia jau jūsų sprendimas - pirkti ar ne 😊

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas