„Poco X3” įsigykite už grašius: Telefonai.eu „Metų vertės 2020” nominacijos nugalėtojas kaip niekad pigus

„Poco X3” įsigykite už grašius: Telefonai.eu „Metų vertės 2020” nominacijos nugalėtojas kaip niekad pigus

Šiemet, kaip ir kiekvienais metais, surengėme tradicinius „Telefonai.eu metų telefono rinkimus”. Prieš mažiau nei savaitę skelbėme, kas laimėjo „Redaktoriaus pasirinkimo” prizą, o užvakar paaiškėjo, kas pelnė „Metų vertės” nominaciją - „Poco X3”. Kitaip tariant, jį paskelbėme geriausią kainos/kokybės santykį siūlančiu išmaniuoju telefonu šiais metais. Daugiau apie tai galite paskaityti paspaudę čia, tačiau šiandien norime pasiūlyti jums jį įsigyti už kaip niekad mažą kainą.

Paspaudę šią nuorodą ir prieš apmokėjimą suvedę nuolaidos kodą BGGMPX364, „Poco X3 NFC” galite užsisakyti vos už 176,24 euro. Į kainą įskaičiuotas ir mokesčių išvengiantis „EU Priority Line” pristatymas, tačiau norint mokėti mūsų nurodytą sumą mokėjimo lange reikia nuimti varnelę nuo „Shipping Insurance” - ši paslauga visiškai nereikalinga.

Daugiau apie „Poco X3”

Jeigu norite sužinoti daugiau informacijos apie šį telefoną, labai rekomenduojame pažiūrėti mūsų komandos parengtą „Poco X3” apžvalgą, kurios nuorodą rasite aukščiau.

Naujasis „Poco“ išmanusis telefonas pasižymi 6,67 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška ir 120Hz atnaujinimo dažniu, garantuojančiu itin sklandžias animacijas ir bet kokį vaizdo slinkimą ekrane. 20 MP raiškos f/2.2 asmenukių kamera paslėpta nedideliame apskritime, viršutinėje ekrano dalyje per vidurį, todėl nekris į akis ir leis mėgautis filmais ar kitu turiniu.

Šis vidutinės klasės įrenginys veiks su „Qualcomm Snapdragon 732G“ procesoriumi, kuris buvo pristatytas visai neseniai. Verta paminėti ir tai, jog ši „Poco“ naujiena tapo pirmuoju telefonu, kuriame bus naudojamas šis lustas. „Qualcomm“ laiko jį galingiausiu „Snapdragon 700“ serijos gaminiu su 4G palaikymu. Pirkėjai naująjį „Poco X3 NFC“ galės įsigyti su 6 GB operatyviosios (RAM) bei pasirinktinai 64 GB arba 128 GB vidinės talpos

Išmaniojo telefono ištvermę garantuoja monstriška 5160 mAh talpos baterija, kurios daugeliui vartotojų pakaks net ne dviem, o trims naudojimo dienoms. Taip pat palaikomas 33W greitasis įkrovimas ir nors dažnai gamintojai mėgsta į tokio pigaus įrenginio komplektaciją įdėti mažiau pajėgius įkrovimo blokelius, tačiau „Poco“ šį telefoną komplektuoja jau su 33W krovikliu. Verta paminėti ir tai, jog „X3 NFC“ modelis turi ir ausinių lizdą, palaiko atminties korteles bei yra apsaugotas „Gorilla Glass 5“ apsauginiu stiklu.

Vargu, ar galima sugalvoti, ką dar galėtų turėti 200 eurų kainuojantis telefonas. Tokio specifikacijų komplekto pavydėti galėtų ir neretas dvigubai brangesnis konkurentas. Kitaip tariant, griebkite šį pasiūlymą, kol yra.

Kaip jau minėjome, paspaudę šią nuorodą ir prieš apmokėjimą suvedę nuolaidos kodą BGGMPX364, „Poco X3 NFC” galite užsisakyti vos už 176,24 euro. Į kainą įskaičiuotas ir mokesčių išvengiantis „EU Priority Line” pristatymas, tačiau norint mokėti mūsų nurodytą sumą mokėjimo lange reikia nuimti varnelę nuo „Shipping Insurance” - ši paslauga visiškai nereikalinga.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas