Puiki proga įsigyti pigių telefonų čempioną: naujasis „Poco M3“ parduodamas vos už 130,61€ ir su pristatymu iš EU sandėlių!

Lukas Snarskis

2020-11-27, 11:35 (atnaujinta 2021-05-25, 14:10)

3 komentarai (-ų)
Puiki proga įsigyti pigių telefonų čempioną: naujasis „Poco M3“ parduodamas vos už 130,61€ ir su pristatymu iš EU sandėlių!

„Xiaomi“ prekinis ženklas daugeliui Jūsų yra puikiai žinomas, o tikriausiai ne kartą girdėjote ir apie „Poco“. Pastaroji kompanija šiemet pristatė ne vieną dėmesio vertą išmanųjį telefoną, o vos prieš keletą dienų pademonstravo ir naująjį „Poco M3“, kuris turėtų patikti pigių telefonų gerbėjams.

Jeigu ketinate įsigyti naują įrenginį ir nenorite išleisti krūvos pinigų – dabar puiki proga įsigyti naująjį „Poco“ produktą. Internetinėje parduotuvėje „Aliexpress“ šis išmanusis telefonas dabar parduodamas vos už 130,61 euro, o pasinaudoti šiuo pasiūlymu galite paspaudę čia. Verta paminėti ir tai, jog prekė atkeliauja iš Prancūzijos sandėlio, o pats pardavėjas Jums garantuoja septynių dienų pristatymą. Taigi, tai puiki proga įsigyti pigų ir kokybišką išmanųjį telefoną.

„Poco“ numetė paskutinę bombą šiemet: pristatytas pigus išskirtinio dizaino telefonas

Visų pirma, išmanusis telefonas pasižymi 6,53 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška, o viršutinėje ekrano dalyje – nedidelė vandens lašo formos išpjova, kur įmontuota 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. Verta paminėti ir tai, jog šio įrenginio ekranas apsaugotas „Corning Gorilla Glass 3“ stiklu.

Naujasis „Poco M3“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 662“ procesoriumi bei turės 4 GB operatyviosios (RAM) atminties, o vidinę talpą pirkėjai galės pasirinkti tarp 64 GB ir 128 GB. Žinoma, šis įrenginys turės ir atminties kortelių palaikymą. Išmanųjį telefoną energija aprūpins 6000 mAh talpos baterija su 18W greituoju įkrovimu.

Išmaniojo telefono nugarėlėje sunku būtų nepastebėti trijų kamerų sistemos, kuri įmontuota didžiuliame juodame stačiakampyje. „Poco“ su šiuo modeliu išsaugojo ir tradiciją, pažymint kompanijos pavadinimą nugarėlėje. Tiesa, šįsyk dizaino sprendimas ne toks drastiškas kaip „Poco X3 NFC“ modelyje, tačiau nepastebėti „Poco“ logotipo – neįmanoma. Grįžtant prie kamerų, tai pagrindinė jų turės 48 MP raiškos vaizdo jutiklį, o greta rasime dvi kameras su 2 MP sensoriais – vienas jų skirtas makro fotografijai, o kitas nuotraukų gyliui nustatyti.

Verta paminėti ir tai, jog šis išmanusis telefonas turi pirštų antspaudų jutiklį, kurį gamintojas nusprendė įmontuoti šoninėje telefono briaunoje. „Poco M3“ pirkėjai šį įrenginį galės įsigyti renkantis iš kelių skirtingų spalvų – tai juodos, mėlynos ir geltonos. Tiems, kurie vis dar naudojasi ausinių lizdų – šis modelis pasiūlys ir šią galimybę.

Kaip jau minėjome, dabar „Aliexpress“ esančioje, oficialioje „Poco“ parduotuvėje, šį išmanųjį telefoną galite įsigyti vos už 130,61 euro. Norėdami tai padaryti – spauskite čia.

3 komentarų

Karolis

Nu prieš 3 dienas buvo akcija dar, tačiau ne tokia. Anyways, šiek tiek buvo sugundę, bet ne iki galo.)

Lukas Snarskis

Karoli, publikacija buvo skelbta kone prieš savaitę, kainos per tą laiką pasikeitė.

Karolis

Tai gal nebesvaikit. 160e iš FR siunčiant. Kainis skiriasi, kodėl shipingo neskaičiuojat niekad?? Toks jausmas, kad renkiesi: mokėti shipą ar ne.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas