Sprogstantis šeštadienio pasiūlymas: telefono priedai išparduodami už centus

Partnerio turinys

2021-06-26, 17:20

0 komentarų
Sprogstantis šeštadienio pasiūlymas: telefono priedai išparduodami už centus

Dantų šepetėlis ar telefono įkroviklis tikrai nėra tai, ką nuolat svajotume įsigyti, tačiau kai šių daiktų prireikia ir jų neturime, patenkame į nelabai malonią situaciją. Kad taip neatsitiktų, šiais daiktais siūlome pasirūpinti iš anksto ir už labai nedidelę kainą.

Mūsų naujasis partneris „Wiibuying” naujiems klientams šiuo metu taiko ypatingą akciją, kuri leidžia kiekvienam reikalingų prekių įsigyti už labai nebrangiai.

Ultragarsinis dantų šepetėlis

Paspaudę šią nuorodą ir prieš apmokėjimą suvedę nuolaidos kodą WIITTH3 ultragarsinį dantų šepetėlį ir 4 galvutes galite įsigyti vos už 6,56 euro. Į kainą įskaičiuotas nemokamas siuntimas.

Dar visai neseniai ultragarsinė dantų šepetėlio technologija buvo laikoma didžiule prabanga, todėl tokio tipo įrenginiai kainuodavo ne vieną dešimtį ar net šimtą eurų. Tačiau pastaruoju metu ultragarsiniai dantų šepetėliai taip atpigo, kad juos nusipirkti ir išbandyti gali kone kiekvienas.

Didžiausias šių šepetėlių pliusas - kur kas efektyvesnis dantų paviršiaus ir tarpdančių valymas. Ultragarsas priverčia milžinišku greičiu judėti mažyčius vandens lašelius, kurie padeda šereliams pašalinti net ir sudėtingiausiose vietose esančius nešvarumus.

Visa tai leis džiaugtis ne tik baltesniais dantimis, bet ir geresniu burnos kvapu. Be to, mūsų siūlomo produkto baterijos įkrauti nereikės net 60 dienų, todėl šį šepetėlį galėsite pasiimti visur su savimi.

Tikrai nuostabus pasiūlymas, turint galvoje, kad mūsų šalyje net ir paprasti dantų šepetėliai neretai perlipa 6 eurų ribą, o čia gaunate modernų ir progresyvų daiktą.

Greitasis USB įkroviklis

Paspaudę šią nuorodą ir prieš apmokėjimą suvedę nuolaidos kodą WIIOMP greitąjį USB įkroviklį galite įsigyti vos už 2,05 euro. Į kainą įskaičiuotas nemokamas siuntimas.

Legenda byloja, jog USB įkroviklių niekada nebus mažai, kadangi mūsų namuose geometrine progresija elektrinių daiktų. Šis prietaisas įkraus juos visus.

Įkroviklis turi net 4 jungtis, iš kurių 3 garantuoja 3,1A srovės stiprį, o viena greitoji atitinka „Qualcomm Quick Charge 3.0” greitojo įkrovimo standartą, todėl kone kiekvieną Android išmanųjį gali įkrauti labai sparčiai.

Paminėjimo nusipelno ir nedideli matmenys bei visos įmanomos saugumo apsaugos, garantuojančios, jog šis aksesuaras nesugadins įkraunamų prietaisų ir nesukels gaisro. Tikrai nuostabus pasiūlymas už tokią juokingą kainą.

Ypatingas USB laidas

Paspaudę šią nuorodą ir prieš apmokėjimą suvedę nuolaidos kodą WIIOLAF specialų USB laidą su kampu pakreipta jungtimi galite įsigyti vos už 0,82 euro. Į kainą įskaičiuotas nemokamas siuntimas.

Jeigu kada nors teko žaisti arba tiesiog įprastai naudotis telefonu jam kraunantis, greičiausiai žinote, kaip smarkiai trukdo kyšantis laidas. Laimė, šiandien turime šios problemos sprendimą. Kabelis su kampu pakreipta jungtimi leis išvengti visų minėtų nepatogumų, tad norint pasinaudoti išmaniuoju nekils minčių ištraukti jį iš įkrovimo lizdo.

Be to, mūsų siūlomas laidas yra labai dailus ir padengtas specialiu pluoštu, kuris apsaugo nuo greito susidėvėjimo ir plyšimo, todėl už juokingą sumą galite įsigyti labai patogų ir patvarų aksesuarą. Laidą galima įsigyti tiek su „iPhone”, tiek su „Android” telefonams tinkančia jungtimi.

Belaidis įkroviklis už centus

Paspaudę šią nuorodą ir prieš apmokėjimą suvedę nuolaidos kodą WIIQCO „Olaf” 10W galios belaidį telefono įkroviklį galite įsigyti vos už 2,48 euro. Į kainą įskaičiuotas nemokamas siuntimas.

Dauguma šiuolaikinių telefonų, net ir nepriklausančių aukščiausiai klasei, turi belaidžio įkrovimo funkciją. Ji leidžia pamiršti apie besipinančius laidus, kištukus ir kitas nemalonias smulkmenas bei supaprastina telefono baterijos papildymą iki padėjimo ant specialaus pado.

Šiandien savo skaitytojams siūlome būtent tokį dalyką - apvalios formos belaidžio įkrovimo diską, kuris pasižymi net 10W galia. Dėl šios priežasties jis sparčiai įkraus bet kurį naujesnį „iPhone”, „Samsung”, „Xiaomi” ar „Huawei” įrenginį. Tai tiesiog idealus jūsų naktinio stalelio ar rašomojo stalo kompanionas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas