Telefono priedas, kurį privalo turėti kiekvienas: įspūdingos talpos baterija su milžiniška sparta dabar parduodama už juoką keliančią kainą

Nors Lietuvą ir užklupo žiemiškas šaltukas, kas turbūt daugeliui suteiks papildomo laiko namuose, tačiau reikia nepamiršti, jog artėja šventinis periodas. Kelionės pas draugus, gimines, ilgi vakarai prie šventinio stalo. Ilgesnėms kelionėms visuomet praverčia išorinės baterijos, kurios padės įkrauti Jūsų išmanųjį net tuomet kai aplink nėra elektros.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Telefono priedas, kurį privalo turėti kiekvienas: įspūdingos talpos baterija su milžiniška sparta dabar parduodama už juoką keliančią kainą

Internete galima rasti pačių įvairiausių išorinių baterijų, tačiau šiandien mes turime jums geriausią pasiūlymą – tai „Baseus PD“ modelis, kurį galima įsigyti dviejų skirtingų talpų – 20 tūkst. mAh arba 30 tūkst. mAh, o taip pat ir 22.5W arba 65W galingumo. Įspūdinga nuolaida siūloma mažesnės talpos ir galingumo modeliui, kurio kaina siekia vos 34,48 eurus. Žemiau pateikiame visus geriausius pasiūlymus.

„Baseus PD 22.5W“ išorinė baterija su 20 000 mAh talpa:

„Baseus PD 65W“ išorinė baterija su 20 000 mAh talpa:

„Baseus PD 65W“ išorinė baterija su 30 000 mAh talpa:

Mūsų rekomenduojamas produktas yra parduodamas paties gamintojo, kuris dar ir garantuoja, jog jūsų užsakymas bus išsiųstas per 72 valandas. Tai turbūt geriausias variantas visame internete. Verta pastebėti, jog „Baseus“ išorinę bateriją yra įsigiję jau beveik 1300 internautų, o bendras įvertinimas siekia 4,8 žvaigždutės. Akivaizdu, kad tai puikus pasiūlymas.

„Baseus PD“ išorinės baterijos specifikacijos ir savybės

Visų pirma, „Baseus“ sukurta išorinė baterija yra neįtikėtinos kokybės. Šis produktas pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, kas garantuoją patvarumą. Įrenginio dizainas – ganėtinai minimalistinis, tačiau turėtų patikti daugeliui. „Baseus PD“ turi nedidelį ekraniuką, kur rodoma kiek baterijos talpos dar yra likę, todėl bus ganėtinai paprasta žinoti ar jau artėja laikas ją įkrauti.

Kaip jau minėjome šio teksto pradžioje, ši išorinė baterija turi ir įspūdingą talpą. Jūs galite rinktis tarp 20 tūkst. ir 30 tūkst. mAh talpos. Verta pastebėti ir tai, jog „Baseus“ prietaisas gali palaikyti daugumą greito įkrovimo protokolų, neatsižvelgiant į tai, ar tai nešiojamas kompiuteris, ar planšetinis kompiuteris, ar telefonas.

Verta pabrėžti ir tai, jog išorinės baterijos USB-C išvestis siekia 65W galios. Tačiau kai prie „Baseus“ produkto yra prijungta daugybė įrenginių, maksimali šio prievado galia siekia 45W. Kaip bebūtų, tai nekeičia fakto, kad naudojant „Quick Charge“ protokolą vienu metu galima įkrauti du įrenginius. USB prievade intensyvumas yra 5A, todėl gauname 30 W galią, kurios lengvai užteks garsiausių prekinių ženklų telefonų įkrovimui.

Tokios milžiniškos talpos išorinės baterijos turėtų pakakti ilgam. Įprastai, išmanieji telefonai turi iki 5000 mAh talpos baterijas, o tai reiškia, kad „Baseus“ suteiks galimybę tokį telefoną įkrauti ne vieną ir ne dukart. Greito įkrovimo sistema veikia abiem kryptimis - galite greitai įkrauti prijungtus įrenginius, o taip pat greitai įkrauti galite ir pačią išorinę bateriją. Skelbiama, kad pilnas jos įkrovimas trunka vos 3 valandas, kas nėra taip ilgai, atsižvelgiant į milžinišką jos talpą.

Mūsų portale pateikiamos partnerysčių programų nuorodos. Už užsakymus, atliktus per mūsų pateiktas nuorodas, mes galime uždirbti komisinius, kas padeda šiam portalui egzistuoti.

1 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas