„Ulefone“ turi pasiūlymą ieškantiems atsparaus telefono: naujasis „Ulefone Armor X7“ už mažiau nei €90

„Ulefone“ turi pasiūlymą ieškantiems atsparaus telefono: naujasis „Ulefone Armor X7“ už mažiau nei €90

Dauguma išmaniųjų telefonų gamintojų stengiasi kažkuo išsiskirti iš kitų. Vienos kompanijos įrenginiai žinomi dėl puikių kamerų, kiti dėl itin talpių baterijų, o pavyzdžiui „Ulefone“ geriausiai žinomi dėl savo kuriamų itin atsparių telefonų. Kompanija visai neseniai pristatė „Armor X7“ modelį.

Dabar internetinėje parduotuvėje „Banggood“ galima iš anksto užsisakyti šį itin atsparų išmanųjį telefoną. Standartinė „Ulefone Armor X7“ kaina su siuntimu siekia 113,86 euro, tačiau dabar šį modelį galite įsigyti vos už 86,91 euro, o tam tereikia panaudoti nuolaidos kodą BGAX7. Verta paminėti ir tai, jog į kainą įskaičiuotas ir EU Priority Line siuntimas, kas reiškia, kad Jums nereikės mokėti papildomų mokesčių. Norėdami įsigyti šį telefoną - spauskite čia.

Išmanusis telefonas pasižymi 5 colių įstrižainės ekranu su HD+ raiškos ekranu. Žinoma, pačios įspūdingiausios „Ulefone Armor X7“ savybės – žvelgiant į jo atsparumą. Skelbiama, jog šis įrenginys turės IP68 sertifikatą, kuris rodo atsparumą vandeniui ir dulkėms.

„Ulefone Armor X7“ pasižymi ir „MIL-STD-810G“ sertifikatu, kas rodo ir telefono galimybes išgyventi ir itin sudėtingomis sąlygomis. Išmanusis telefonas veikia su „MediaTek MT6761“ procesoriumi bei turės 2 GB operatyviosios (RAM) bei 16 GB vidinės atminties, kurią neabejotinai bus galima praplėsti atminties kortele.

Itin atsparus „Ulefone“ telefonas neturės įspūdingos kamerų konfigūracijos ir gamintojas nugarėlėje nusprendė įmontuoti tik vieną kamerą. Pastaroji turės 13 MP raiškos vaizdo jutiklį. Priekinėje „Armor X7“ modelio dalyje rasime 5 MP raiškos kamerą asmenukėms. Išmaniojo telefono veikimu rūpinsis 4000 mAh talpos baterija, o nugarėlėje taip pat rasime ir pirštų antspaudų jutiklį.

Kaip jau minėjome, standartinė „Ulefone Armor X7“ kaina su siuntimu siekia 113,86 euro, tačiau dabar šį modelį galite įsigyti vos už 86,91 euro, o tam tereikia panaudoti nuolaidos kodą BGAX7. Verta paminėti ir tai, jog į kainą įskaičiuotas ir EU Priority Line siuntimas, kas reiškia, kad Jums nereikės mokėti papildomų mokesčių.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas