2022 metų flagmanus išvysime dar šiemet: „Qualcomm“ naujieną ketina panaudoti ne tik „Xiaomi“

Lukas Snarskis

2021-11-06, 08:10 (atnaujinta 2023-03-05, 10:00)

0 komentarų
2022 metų flagmanus išvysime dar šiemet: „Qualcomm“ naujieną ketina panaudoti ne tik „Xiaomi“

2021 metai po truputį artėja link pabaigos, o lemiamui sprintui ruošiasi daugelis išmaniųjų telefonų gamintojų. Gruodžio viduryje „Qualcomm“ jau turėtų būti paruošusi naujuosius „Snapdragon 898“ procesorius, o tai įjungs žalią šviesą ir Kinijos bendrovėms, kurios bandys būti pirmosios, pristačiusios telefonus su šiuo lustu.

Remiantis šaltinių Kinijoje informacija, „Xiaomi“ ir „Motorola“ turėtų tapti pirmaisiais dviem gamintojais, kurie ketina pristatyti naujųjų „Qualcomm“ procesoriumi aprūpintus telefonus. Tikėtina, kad tai įvyks dar šių metų pabaigoje. Net neabejojama, jog „Xiaomi“ ketina pademonstruoti „Mi 12“ serijos išmaniuosius telefonus.

Kol kas išlieka neaišku kokį išmanųjį telefoną „Motorola“ galėtų aprūpinti galingiausiu „Qualcomm“ procesoriumi. Šiai dienai internete nėra pasirodę jokios informacijos apie tai, tačiau artėjant gruodžiui – turėtų pasirodyti ir daugiau informacijos. Kaip bebūtų, kalbos apie „Xiaomi“ planus sklinda jau kuris laikas ir jau dabar yra žinoma nemažai „Mi 12“ serijos telefonų savybių.

Remiantis šaltiniais Kinijoje, naujasis „Xiaomi Mi 12“ turėtų būti aprūpintas 100W greitojo įkrovimo technologija bei turės 4700 mAh talpos baterija. Analogiškos talpos akumuliatorių galimai turės ir „Mi 12 Pro“ modelis, o „Ultra“ variantas gaus 5000 mAh talpos bateriją. Įdomu ir tai, jog panašios spekuliacijos buvo pasirodę dar birželio mėnesį ir tuomet buvo įvardijamos analogiškos baterijų savybės.

Liūdnų naujienų gali sulaukti tie, kurie tikėjosi, jog „Mi 12“ serijos flagmanai gali išsiskirti 200 MP raiškos vaizdo objektyvais, tačiau panašu, kad to nebus. „Xiaomi“ ketina panaudoti 50 MP pagrindines kameros. Įdomu tai, jog šios kameros galimai palaikys 1920 kadrų per sekundę (angl. fps) galimybę. Negana to, antroji ir trečioji kamera turėtų pasižymėti analogiška raiška. Viena iš jų turėtų būti itin plataus kampo, o trečioji – periskopinis teleobjektyvas.

Kalbant apie galingiausią „Mi 12“ serijos modelį - minima, jog „Mi 12 Ultra“ galimai turės itin aukštos kokybės ekraną su 2K raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Tikėtina, kad dažnis bus parenkamas, atsižvelgiant į tai, kokie veiksmai atliekami su telefonu, o tai padės papildomai sutaupyti baterijos energijos. „Xiaomi“ šiam modeliui ketina panaudoti ir IP68 sertifikatu aprūpintą korpusą, o taip pat įmontuos stereo garsiakalbius bei NFC lustą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas