3 išmanieji su geriausia kamera už mažiau nei 400 EUR

Partnerio turinys

2024-01-18, 11:45

0 komentarų

Dabartinėje telefonų rinkoje rasti modelį su gera kamera, bet ir už patrauklią kainą gali atrodyti kaip labai sudėtinga užduotis.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
3 išmanieji su geriausia kamera už mažiau nei 400 EUR
Kawal Dhillon nuotr., Unsplash

Tačiau mes norime parodyti, kad nebūtina mokėti tūkstančio eurų, kad rastumėte išmanųjį, kuris puikiai fotografuotų ir filmuotų. Jeigu norite išleisti ne daugiau nei 400 eurų, tai šiame kainų diapazone išsiskiria keli modeliai, turintys būtent tai, ko jums reikia. Štai TOP 3 geriausios išmaniųjų kameros už mažiau nei 400 EUR.

Xiaomi Redmi Note 12 Pro

Xiaomi Redmi Note Pro serija garsėja, kaip telefonai, siūlantys bene geriausią kameros sistemą už labai prieinamą kainą. Jis turi 50 MP pagrindinę kamerą, galinčią filmuoti net 4K raiška.

Telefone taip pat yra 8 MP itin plataus diapazono objektyvas ir 2 MP makro kamera, leidžianti džiaugtis gražiomis nuotraukomis. Daug dėmesio vertas naktinis režimas, kuris daro stebuklus prasto apšvietimo sąlygomis. Apžvalgininkai giria ir 16 MP priekinę kamerą.

Kaina – nuo 350 EUR.

Samsung Galaxy A54

Dar vienas puikus pasirinkimas fotografijos entuziastams - Samsung Galaxy A54. Jo kaina – kiek mažiau nei 400 eurų, o siūlomų funkcijų gausa - didžiulė.

Šiame Galaxy A telefone yra 50 MP pagrindinė kamera, daranti aukštos kokybės nuotraukas, kurios, dėka Samsung nuotraukų apdorojimo, pradžiugins ryškiomis spalvomis ir detalėmis.

Be to, A54 turi itin plataus diapazono kamerą ir makro objektyvą, suteikiantį galimybę įamžinti kadrą bet kokioje aplinkoje.

Kaina – nuo 380 EUR.

Motorola Moto G100

Motorola Moto G100 yra stiprus pasirinkimas šioje kategorijoje. Tai – telefonas, turintis trigubą galinės kameros sistemą. Ją sudaro 64 MP pagr. objektyvas, fiksuojantis detalius ir tikslius vaizdus.

Telefone taip pat yra 16 MP itin platų objektyvą ir 2 MP gylio jutiklį, leidžiantį daryti plačias kraštovaizdžio nuotraukas ir didelį įspūdį paliekančius portretus.

Magijos yra ir programinėje įrangoje. Naktinis matymas ir Spot Color leis smagiai kadrus daryti tiems, kurie mėgsta šiek tiek daugiau kūrybinės laisvės.

Kaina – nuo 350 EUR.


0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas