3 sulenkiamo „Galaxy Z Flip 5G“ funkcijos: apie jas niekas nežino

3 sulenkiamo „Galaxy Z Flip 5G“ funkcijos: apie jas niekas nežino

Išskirtinio dizaino sulenkiami telefonai pastaruoju metu sulaukia vis daugiau vartotojų dėmesio. Vienas iš jų – „Galaxy Z Flip 5G“. Sulenkus, į mažą veidrodėlį ar piniginę panašus išmanusis telpa į delną ar nedidelę kišenę, o atlenktas išmanusis atrodo tarsi itin mažas nešiojamas kompiuteris. Kokiomis išskirtinėmis funkcijomis pasižymi šis netradicinis įrenginys?

Technologijos – neatsiejama „multitaskinimo“ dalis

Originaliai, „multitaskinimo“ arba daugiaveikos terminas buvo skirtas apibūdinti kompiuterius, galinčius vienu metu atlikti kelias užduotis. Dabar jį naudojame įvardindami ir žmogaus gebėjimą vienu metu atlikti kelis darbus. Tiesa, technologijų pagalba norint išmokti žongliruoti keliomis veiklomis vienu metu – neatsiejama.

Vienas naujausių ir „multitaskinimui“ itin pravarčių išradimų – per ekraną sulenkiami išmanieji. Tai tarsi itin maži kompiuteriai. Padėjus sulenktą telefoną ant stalo, priešingai, nei standartiniuose mobiliuosiuose, neužsidengia jo mikrofonai, tad netrukdomi galite užsiimti įvairia veikla ir tuo pačiu metu kalbėtis su kitais žmonėmis.

Tokie išmanieji turi ir kitų naudingų savybių. Pavyzdžiui, „Samsung“ sulenkiamuose „Galaxy Z Flip 5G“ telefonuose yra įdiegta „Multi Window“ funkcija, leidžianti telefono ekraną padalinti į dvi dalis. Tarkime, viršutiniame lange galite žiūrėti sportui skirtus pratimus, o apatiniame – įsijungę chronometrą skaičiuoti jiems skirtą laiką. Arba apatiniame ekrane naudotis navigacija, o viršutiniame – žiūrėti vaizdo įrašą, naudotis skaičiuotuvu ar bet kokia kita programėle.

Naujas būdas užfiksuoti asmenukes

Didžioji dalis vartotojų ypatingą dėmesį skiria kone svarbiausiai telefono funkcijai – kamerai. Ne išimtis ir šis sulenkiamas telefonas. Darantis asmenukes su šiuo išmaniuoju praverčia ir jo nugarėlėje esantis antras ekranas, kuriame galima matyti į save atsuktos galinės kameros vaizdą.

Beje, šio telefono kamera turi integruotą „Night Hyperlaps“ funkciją, kuri nereikalaudama blykstės, leidžia užfiksuoti kokybiškus vaizdus net ir naktį. Ne veltui, šis išskirtinio dizaino telefonas sulaukė didelio vartotojų dėmesio ir praėjusių metų kovą vos per pirmąją dieną fizinėse ir elektroninėje „Samsung“ parduotuvėse buvo parduoti visi šio išmaniojo modeliai. Tiesa, visi norintieji šį naujos mistinės bronzinės spalvos įrenginį vėl gali įsigyti nuo šio penktadienio.

Išmanieji telefonai gali padėti ir susikaupti

Skirtingos technologijos ir išmanieji įrenginiai leidžia įvairius darbus atlikti greičiau ir patogiau, tačiau tai gali tapti ir trukdžiu. Į išmanųjį prietaisą nuolat ateinantys pranešimai blaško ir atitraukia nuo pagrindinės veiklos. Šiame sulenkiamame telefone galima įsijungti specialų režimą, kuris leidžia laikinai nutildyti visus pranešimus iš pasirinktų programų sąrašo arba jas tiesiog išjungti. Taip vartotojas gali susikaupti ir netrukdomas atlikti įvairias užduotis.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas