Aiškėja naujųjų „Samsung“ flagmanų kainos Europoje: telefonai įperkami bus tikrai ne visiems

Lukas Snarskis

2022-01-22, 13:20 (atnaujinta 2022-11-29, 00:35)

5 komentarai (-ų)
Aiškėja naujųjų „Samsung“ flagmanų kainos Europoje: telefonai įperkami bus tikrai ne visiems

Didžiausias išmaniųjų telefonų gamintojas pasaulyje „Samsung“ ruošiasi naujųjų savo flagmanų pristatymui. Kalbos apie „Galaxy S22“ serijos išmaniuosius netyla jau kuris laikas, o didžioji dalis šios serijos įrenginių specifikacijų jau spėjo tapti ir vieša paslaptimi.

Jau kuris laikas buvo aptarinėjama ir galima flagmanų išleidimo data, o šiandien savo žodį tarė ir „Samsung“ kompanijos vadovai. Ir spėkite kas bus? Jau vasario mėnesį išvysime naujuosius „Galaxy S22“ serijos išmaniuosius telefonus. Tai, kad renginys įvyks būtent vasarį – menka naujiena, nes apie tai kalbama jau bent kelias savaites. Deja, tačiau „Samsung“ nepatvirtino tikslios įrenginių išleidimo datos.

Ir nors tiksli išleidimo data dar lieka nežinoma, tačiau dabar aiškėja kiek šios „Samsung“ naujienos gali kainuoti Europoje. Tokią informaciją atskleidžia Rolandas Quandtas pateikia galimas „Galaxy S22“ serijos flagmanų kainas. Tiesa, reikėtų nepamiršti, kad tai yra labiau spėjimas, todėl realios kainos po pristatymo gali skirtis.

Spėjama, kad pigiausias „Samsung Galaxy S22“ serijos modelis kainuos nuo 849 eurų, o už tai mes gausime variantą su 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. Norintiems dvigubai daugiau vidinės talpos, teks paploti maždaug 889 eurus. Teigiama, kad „Samsung Galaxy S22­+“ bus siūlomas su analogiškomis atmintinėmis, o kainos sieks atitinkamai 1049 ir 1099 eurus.

Kalbant apie „Galaxy S22 Ultra“ modelį, už 8 GB ir 128 GB variantą jums teks susimokėti maždaug 1249 eurus. Pirkėjams taip pat bus siūlomi 12 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB arba 256 GB vidinės talpos turinčius variantus. Jų kainos sieks atitinkamai 1349 ir 1449 eurus.

Priminsime, jog šiemet, kaip ir anksčiau, „Samsung“ ketina pristatyti tris „Galaxy S22“ serijos išmaniuosius telefonus. Mus ir vėl pasieks „Samsung Galaxy S22“, o taip pat ir „Galaxy S22+“ bei „Galaxy S22 Ultra“. Neoficialiais duomenimis, „Galaxy Unpacked 2022“ renginys gali įvykti vasario 9 dieną.

Kiek anksčiau, buvo kalbama, kad Europoje parduodami „Samsung“ flagmanai gali veikti su „Qualcomm“ procesoriais, kas yra įprasta JAV rinkoje. Tokias kalbas paskatino gamintojo problemos su „Exynos“ gamyba, tačiau panašu, jog tai ir liks tik kalbomis. Pranešama, kad į mūsų šalies parduotuves atkeliavę „Samsung“ flagmanai ir toliau veiks su „Exynos“ lustais, o šiuo atveju – su „Exynos 2200“ procesoriais.

5 komentarų

Snake

Turejau keleta metu iseiles naujausius tel ir daugiau neturesiu nes nieko kas buna reklamuojama nera nei tos atsparos tel nei tu foto aparatu taip kad cia visko ka daro vistiek nesukis i ta telona greiciau jau mus visus modifikuos kad akyse bus ar galvoj tel kokie naujoviski.

Ejd

Žodžiu visi griebs brangiausią už 1500 eurų..... O kažkada ėmiau nauja Galaxy 4 už 400 eurų...

G. S.

Už 400€ pasirinkimas didelis,ir žymiai geresnių telefonų.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas