Amerikiečiai išprotėjo dėl išskirtinio „Google“ flagmano: išankstiniai pardavimai atskleidė netikėtą tendenciją, norintiems užsisakyti – teks laukti papildomai

Kalbos apie tai, jog „Google“ ketina pristatyti „Pixel Fold“ sulenkiamą išmanųjį telefoną sklido bent keletą metų. Kaip bebūtų, gegužės pradžioje pirmasis toks bendrovės įrenginys pagaliau buvo pristatytas ir oficialiai.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Amerikiečiai išprotėjo dėl išskirtinio „Google“ flagmano: išankstiniai pardavimai atskleidė netikėtą tendenciją, norintiems užsisakyti – teks laukti papildomai

„Google“ oficialiai pademonstravo naująjį „Google Pixel Fold“, kuris kainuos maždaug 1 638 eurus. Nors išmanusis telefonas pirkėjus pasieks tik nuo birželio 27 dienos, tačiau jau dabar kai kurių versijų užsisakyti praktiškai neįmanoma.

Kaip žinia, pigiausias „Pixel Fold“ modelis turi 256 GB vidinės atminties, o brangiausias – 512 GB. Būtent pastarąjį modelį užsisakinėja amerikiečiai, kurio jau net nebegalima užsisakyti. Tiesa, toks variantas vis dar parduodamas kitose rinkose – JK, Vokietijoje ar Japonijoje.

Naujasis „Google Pixel Fold“ yra 139,7 x 79,5 x 12,1 mm kuomet sulenktas, o jo matmenys, kuomet atlenktas, siekia 139,7 x 158,7 x 5,8 mm, o šio išmaniojo telefono svoris – 283 gramai. Įrenginys taip pat pasižymi IPX8 sertifikatu, kas rodo jo atsparumą vandeniui. Išorinėje dalyje – 5,8 colių įstrižainės Full HD+ raiškos ekranas su 120 Hz atsinaujinimo dažniu.

Vidinis „Pixel Fold“ ekranas yra 7,6 colių įstrižainės su 6:5 kraštinių santykiu bei 2208 x 1840 taškų raiška. Ši panelė taip pat pasižymi 120 Hz atsinaujinimo dažniu, o maksimalus HDR ryškumas siekia 1 000 nitų. Standartinis maksimalus ryškumas – 1 450 nitų. Verta paminėti ir tai, jog sulenkimo mechanizmas leidžia užfiksuoti ekrano lenkimo poziciją 180 laipsnių kampu, kas leis šiuo įrenginiu naudotis įvairiais lenkimo kampais.

Kaip ir buvo tikėtasi, išmanusis telefonas veiks su „Google Tensor G2“ procesoriumi, o taip pat turės ir „Titan M2“ papildomą procesorių, kuris skirtas saugumo funkcijoms pagerinti. „Pixel Fold“ modelis turės 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 arba 512 GB vidinės atminties. Čia bus naudojami LPDDR5 bei UFS 3.1 lustai.

Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime tris kameras, o pagrindinė jų aprūpinta 48 MP raiškos vaizdo jutikliu, o greta rasime 10,8 MP raiškos plataus kampo objektyvą bei 10,8 MP teleobjektyvą su 5x optinio priartinimo galimybe. Išorinis „Google“ sulenkiamo modelio ekranas turi nedidelį apskritimą, kur įmontuota 8 MP kamera.

Naujasis „Google Pixel Fold“ turės 4 821 mAh talpos bateriją su 30W įkrovimo galimybe, o pirkėjus šis įrenginys pasieks su „Android 13“ operacinės sistemos versija. Išmanusis telefonas bus parduodamas juodos arba baltos spalvos ir, kaip jau minėjome, kainuos nuo 1 638 eurų.

1 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas