„Android 11“ atkeliauja ir į „Mi 9T“ telefoną, tačiau tam yra papildomų sąlygų

„Android 11“ atkeliauja ir į „Mi 9T“ telefoną, tačiau tam yra papildomų sąlygų

2019 metais Kinijos kompanija „Xiaomi“ pristatė turbūt vieną sėkmingiausių išmaniųjų telefonų serijų istorijoje. Kinijoje šie įrenginiai buvo priskirti „Redmi K20“ serijai, o Europą jie pasiekė kaip „Mi 9T“ ir sulaukė milžiniško susidomėjimo. Praėjus beveik dviem metams po išleidimo, gamintojas nepamiršo šios serijos produktų ir jeigu turite „Xiaomi Mi 9T“ modelį – šiandien turime Jums puikių naujienų.

Kiek anksčiau, „Android 11“ atnaujinimo sulaukė ir galingesnis „Mi 9T Pro“ modelis, o dabar analogiškas naujinys atkeliauja ir į „Xiaomi Mi 9T“ variantą. Ir nors programinės įrangos atnaujinimas leis išbandyti naujausią „Google“ sukurtos operacinės sistemos versiją, tačiau MIUI vartotojo sąsajos versija išlieka kiek senesnė. Kaip žinia, dar vasario mėnesį „Xiaomi“ išleido „MIUI 12.5“ versiją, tačiau bent jau kol kas ji nebus prieinama „Mi 9T“ telefonų savininkams.

Jeigu turite „Xiaomi Mi 9T“ – tuomet Jums būtų pats laikas keliauti į nustatymus ir pasitikrinti ar jau turite naujausią programinės įrangos atnaujinimą. Šis naujinys žymimas „V12.1.2.0.RFJMIXM“. Tiesa, norintiems naujoves išbandyti jau dabar – Jums reikia būti „Mi Pilot“ testuoju. Jeigu tokiu nesate, deja, tačiau reikės luktelti papildomai. „Xiaomi“ technikai nori įsitikinti, jog atnaujinimas veikia sėkmingai, todėl iš pradžių jis pasieks siaurą žmonių grupę, o artimiausiu metu bus pasiūlytas ir likusiai šio telefono savininkų daliai.

Primename, jog „Xiaomi Mi 9T” turi 6,39 colio AMOLED 2340x1080p rezoliucijos ekraną. Jame įmontuotas pirštų antspaudų skeneris. Telefonas pasižymi ir iš korpuso iškylančia 20 megapikselių asmenukių kamera, todėl galime džiaugtis išpjovų nesubjaurotu ekranu.

Viena įdomi detalė – „Xiaomi Mi 9T“ yra pirmasis pasaulyje išmanusis telefonas, kuris veikia su „Snapdragon 730” procesoriumi. Galbūt galia jis ir neprilygsta „Snapdragon 855”, kuris randamas „Xiaomi Mi 9” bei „Redmi K20 Pro” išmaniuosiuose, bet kartu su 6GB operatyviosios atmintis jis pasiūlys labai sklandų veikimą bei didelį energetinį efektyvumą. Mūsų siūlomas variantas taip pat turi 64 GB vidinės atminties. Beje, su 4000mAh baterija šis monstras turėtų veikti itin ilgai.

2 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

As

O kodėl senų modelių atnaujinimai o kodėl naujos kartos telefonų atnaujimu nesulauksim pvz kaip mi xiomi T 10

Lankytojas

O kur naujesnių modelių atnaujinimai kodėl tik senos serijos atnaujins pvz xiomi mi 10T

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas