„Apple“ gali imtis netikėtų pokyčių: rudenį pasirodantys flagmanai gali turėti naują mygtuką, keistųsi viena įprastinė funkcija

JAV technologijų milžinė „Apple“ kasmet pristato naujus „iPhone“ išmaniuosius telefonus, kurie dažniausiai debiutuoja rudenį. Tačiau kalbos apie flagmanus sklinda nuolatos, o internete jau kuris laikas aptarinėjama ką naujo pasiūlys 2023 metų modeliai.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
„Apple“ gali imtis netikėtų pokyčių: rudenį pasirodantys flagmanai gali turėti naują mygtuką, keistųsi viena įprastinė funkcija

Internetinėje erdvėje jau kuris laikas netyla kalbos, jog „Apple“ gali atsisakyti tradicinių mygtuku „iPhone 15 Pro“ serijos įrenginiuose, o tai gali nulemti ir tam tikrus kitus pasikeitimus. Dabar aiškėja, kad naujausi bendrovės flagmanai gali turėti kiek kitokį išjungimo būdą nei ankstesni „Apple“ įrenginiai.

Naujausia informacija atskleidžia, kad „iPhone 15 Pro“ serijos įrenginiai naudos „Power“ ir „Action“ mygtukų kombinaciją, kad būtų galima išjungti arba perkrauti išmanųjį telefoną. Šiai dienai, visi „iPhone“ įrenginiai, kurie turi „Face ID“ naudoja garsinimo ir „Power“ mygtuko kombinaciją, norint atlikti analogiškus veiksmus.

Priminsime, jog gandai apie pasirinktinai keičiamą „Action“ mygtuką „iPhone“ įrenginiuose pasirodė dar prieš keletą savaičių ir tikėtina, kad šis naujasis mygtukas pakeis tą, kuris dabar yra skirtas telefono aplinkos nustatymui. Teigiama, kad naujasis „Action“ mygtukas turės ir daugiau funkcijų, kurios leis atlikti tam tikrus veiksmus – pakeisti įrenginio skambėjimo režimą, atidaryti tam tikras programėles ir pan.

Skelbiama, kad vartotojai galės švelniai spustelėti „Action“ mygtuką, kad aktyvuotų automatinį fokusavimą, stipriai paspausti, kad nufotografuotų, o ilgas paspaudimas bus naudojamas tam, kad įrašytų vaizdo įrašą. Verta pastebėti, kad „Apple“ jau siūlo tokio tipo mygtuką „Watch Ultra“ išmaniajame laikrodyje, kuris gali būti programuojamas daryti skirtingus dalykus, tokius kaip paleisti laikmatį ar pan. Mygtukas veikia su „Shortcuts“ programėle, kad atliktų įvairius uždavinius.

Ir nors teigiama, jog naujasis mygtukas „Apple“ išmaniuose telefonuose bus jutiklinis, tačiau anksčiau buvo pasirodę pranešimų, kad gamintojas turi „neišsprendžiamų techninių problemų", o tai reiškia, kad aukštos klasės „iPhone 15 Pro“ modeliai galimai turės būti paleisti į prekybą su įprastais fiziniais mygtukais. Kaip bebūtų, kol kas išlieka neaišku kokį galutinį sprendimą priims JAV technologijų milžinė.

„Apple“ kuriami išmanieji telefonai vis dar yra kūrimo etape, o tai reiškia, kad sprendimas gali būti pakeistas ir visgi galime pamatyti naują technologiją. Jei to neįvyks ir „Apple“ nuspręs likti prie įprastų mygtukų, tai masiniai gamybai bus nedidelė įtaka ir nauji „iPhone 15 Pro“ serijos modeliai turėtų pirkėjus pasiekti numatyti laiku.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas