„Apple Music” smogs „Spotify” iš pasalų: netrukus pasiūlys daug geresnę garso kokybę

„Apple Music” smogs „Spotify” iš pasalų: netrukus pasiūlys daug geresnę garso kokybę

„Apple“ ruošiasi palaikyti „HiFi“ garso standartą „Apple Music“ programėlė, kuris bus pasiekiamas kai kuriems „AirPods“ belaidžių ausinių modeliams. Savininkams bus pasiūlyta prieiga prie itin aukštos kokybės garso įrašų. Šią informaciją „MacRumors" sugebėjo atrasti naujausioje „iOS 14.6" beta versijoje.

Pranešime teigiama, kad „Apple" pasiūlys naują planą „Apple Music" platformoje, kuris turėtų pasirodyti jau netrukus. Dabar „MacRumors" bendraautoriaus Steve'o Moserio atrastas pirmosios „iOS 14.6" beta versijos kodas patvirtina, kad „Apple" tiria šią galimybę ir ruošiasi galimam paleidimui.

Tikėtina, kad „HiFi" palaikymas taip pat bus prieinamas klientams, neturintiems „AirPods" ausinių, nors nežinoma, kokius standartus „Apple" kels ausinių gamintojams, kad būtų galima palaikyti būtent šį garso standartą.

Beta versijoje taip pat yra informacijos, kad „Apple“ gali įtraukti dinamišką būdą perjungti iš standartinės kokybės į aukštos kokybės muzikos transliavimą. „iPhone 12" modeliuose su 5G. „Apple" turi „Išmaniųjų duomenų režimą", kuris automatiškai persijungia iš 5G į 4G / LTE ryšį, atsižvelgiant į vartotojo poreikius, ryšio stiprumą ir baterijos veikimo laiką. Remiantis atskleista informacija, „Apple“ gali naudoti panašų metodą naudodama „HiFi" palaikymą „Apple Music", siūlydama vartotojams aukštos kokybės garso srautą tik tenkinant tam tikrus reikalavimus arba atsižvelgiant į kitus veiksnius, pvz., vartotojo duomenų suvartojimą.

Galimai reaguodama į šiuos gandus „Spotify" taip pat paskelbė apie planus įtraukti „HiFi" palaikymą savo abonentams vėliau šiais metais. Pranešama, kad „Apple" ruošiasi kuo greičiau pristatyti naują „HiFi" palaikymą, kartu su naujomis trečiosios kartos „AirPods“ ausinėmis. Manoma, jo, skirtingai nei „Spotify", naujasis planas kainuos tiek pat, kiek ir standartas „Apple Music“ planas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas