„Apple“ poreikiams patenkinti metamos maksimalios pajėgos: „Foxconn“ samdo tūkstančius darbuotojų, žadami įspūdingi priedai

Lukas Snarskis

2021-09-15, 13:25 (atnaujinta 2022-11-30, 12:46)

0 komentarų
„Apple“ poreikiams patenkinti metamos maksimalios pajėgos: „Foxconn“ samdo tūkstančius darbuotojų, žadami įspūdingi priedai

Antradienio vakarą daugelis lietuvių, o taip pat ir visas pasaulis, stebėjo „Apple“ spaudos konferenciją, kurios metų buvo pademonstruota nemažai naujų produktų. Tarp jų, žinoma, buvo ir naujieji „iPhone 13“ serijos išmanieji telefonai. Nors naujieji įrenginiai dar nenugulė parduotuvių lentynose, tačiau jų gamyba vyksta maksimaliu pajėgumu.

Remiantis naujausia informacija, „Foxconn“ kasdien pasamdo po daugiau nei 10 tūkst. naujų darbuotojų, o iki mėnesio pabaigos tikimasi, kad personalo gretas papildys ne mažiau kaip 200 tūkst. žmonių. Negana to, už „Apple“ išmaniųjų telefonų gamybą atsakinga bendrovė siūlo ir įspūdingo dydžio priedus, kokių savo darbuotojams dar niekada nesiūlė.

Pranešama, kad siekdami tilpti į „Apple“ nustatytus terminus, „Foxconn“ darbuotojams ketina išmokėti iki 1974 JAV dolerių, kas yra maždaug 1669 eurai, siekiančias premijas. Kaip jau minėjome, Taivano bendrovė dar nėra mokėjusi tokio dydžio priedų savo darbuotojams. Akivaizdu, kad „Foxconn“ siekia patenkinti „Apple“ poreikius, o tam yra metamos maksimalios pajėgos.

Priminsime, kad vakar „Apple“ pristatė naujuosius „iPhone 13“ serijos telefonus. Kaip ir buvo tikėtasi – kompanijos atstovai pademonstravo keturis modelius – tai „iPhone 13 mini“, „iPhone 13“, „iPhone 13 Pro“ ir „iPhone 13 Pro Max“. Vizualiai naujieji „Apple“ telefonai atrodo labai panašiai kaip ir pernai pristatyta „iPhone 12“ serija – visi jie yra tokio paties dydžio kaip anksčiau, nepakito ir jų dizaino linija. Tačiau tikrai ne viskas išliko nepakitę ir pirmuosius pokyčius galima pastebėti jau ekrano srityje.

Kaip ir buvo prognozuota, visi keturi „iPhone 13“ serijos išmanieji telefonai šiemet gavo mažesnes ekrano išpjovas – teigiama, kad jos sumažėjo 20 proc. Ir nors daugelis norėtų išvysti šiuos telefonus be jokių ekrano išpjovimo, tačiau, akivaizdu, kad tokių pokyčių dar reikės palaukti. Plačiau apie naujuosius „Apple“ įrenginius galite skaityti paspaudę čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas