„Apple“ sprendimus kopijuoja ne visi: netrukus pasirodanti ZTE naujieną turės asmenukių kamerą po ekranu

JAV milžinei „Apple“ pristačius naujuosius „iPhone 14“ serijos išmaniuosius telefonus, pasipylė kalbos apie gamintojus, kurie netrukus turėtų pademonstruoti įrenginius su adaptuotu „Dynamic Island“ variantu.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Apple“ sprendimus kopijuoja ne visi: netrukus pasirodanti ZTE naujieną turės asmenukių kamerą po ekranu

Kinijos milžinė „Xiaomi“ jau netrukus pristatys „Civi 2“, kurio dvi asmenukių kameros bus įmontuotos kone identiškame išpjovime, „Redmi K60“ taip pat turės sprendimą, kuris bus analogiškas „Dynamic Island“. Tačiau ne visi gamintojai seka tuo pačiu keliu kaip JAV technologijų milžinė.

Jau rugsėjo 26 dieną, pirmadienį, bus pristatytas naujasis „ZTE Axon 30S“. Išmanusis telefonas neturės tokių sprendimų kaip „iPhone 14“ serijos flagmanai. Vietoj to, Kinijos kompanijos technikai įmontavo asmenukių kamerą po ekranu.

Skelbiama, jog išmanusis telefonas bus 7,8 mm storio ir svers tik 192 gramus, o tokia informacija atskleidžiama oficialiuose reklaminiuose plakatuose. Tiesa, „Axon 30S“ išleidimas yra ganėtinai įdomus sprendimas, atsižvelgiant į tai, jog šiemet debiutavo ir „Axon 40“ serija. ZTE sprendimas pristatyti praėjusių metų serijos atnaujinimą yra ganėtinai įdomus.

Naujasis „ZTE Axon 30S“ turėtų pasižymėti 6,67 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška, taip pat turės 4430 mAh talpos bateriją. Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime tris kameras – pagrindinė jų bus aprūpinta 64 MP raiškos vaizdo jutikliu, o greta – 5 MP makro bei 2 MP gylio sensorius. Po įrenginio ekranu puikuosis 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Tikėtina, kad „Axon 30S“ bus labai panašus į praėjusiais metais debiutavusį „Axon 30 5G“ variantą. Kaip bebūtų, iki pristatymo liko vos keletas dienų, o tuomet ir paaiškės visi ZTE vadovų planai.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas