„Apple“ vadovai gali džiaugtis: „iPhone“ pardavimai atsigauna, pasiekta simbolinė riba

Lukas Snarskis

2021-07-04, 10:05 (atnaujinta 2022-11-30, 12:46)

0 komentarų
„Apple“ vadovai gali džiaugtis: „iPhone“ pardavimai atsigauna, pasiekta simbolinė riba

JAV milžinė „Apple“ gali džiaugtis praėjusių metų pabaigoje pristatytų išmaniųjų telefonų sėkme. „iPhone 12“ flagmanų serija sulaukė didžiulio susidomėjimo visame pasaulyje, o pardavimų skaičiai perkopė simbolinę ribą.

Remiantis „Counterpoint Research“ informacija, praėjusių metų pabaigoje pristatyti „iPhone 12“ serijos išmanieji telefonai jau dabar perkopė 100 mln. ribą, o tam prireikė vos septynių mėnesių. Įdomu tai, jog tokius rezultatus JAV milžinei pavyko pasiekti gerokai greičiau nei su „iPhone 11“ serija. 2019 metų flagmanams pasiekti pastarąją ribą prireikė devynių mėnesių.

Pranešama, kad pagrindinė „iPhone 12“ sėkmės priežastis – puikūs pardavimai JAV rinkoje, o net 40 proc. visų pardavimų sudarė „iPhone 12 Pro Max“ pardavimai. Dar viena įdomi detalė – 22 proc. didesnės pajamos, kurios buvo surinktos iš praėjusių metų „iPhone“ telefonų, lyginant su „iPhone 11“ serijos pardavimais.

„Apple“ vadovai gali džiaugtis ne tik puikiais pardavimais, tačiau ir tuo, jog daugelis praėjusiais metais pristatytų „iPhone 12“ modelių patenka tarp geriausiai parduodamų telefonų. Skelbiama, jog „iPhone 12 Pro Max“, „iPhone 12“ ir „iPhone 12 Pro“ užėmė pirmąsias tris vietas, tarp geriausiai parduodamų įrenginių. Toks rezultatas leido surinkti net 22 proc. visų pardavimų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas