Artėja naujųjų „Huawei“ flagmanų pristatymas: nutekėjusios nuotraukos atskleidžia atnaujinto dizaino ypatumus, pamatykite tai pirmieji!

Lukas Snarskis

2023-02-04, 11:54

0 komentarų

Kinijos kompanijos „Huawei“ problemos jau tęsiasi ne vienerius metus ir, panašu, kad situacija artimiausiu metu tikrai nesikeis. Po JAV pritaikytų sankcijų bendrovė nebegali gaminti savo „Kirin“ procesorių, o taip pat ir neturi tam jokių sprendimų.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Artėja naujųjų „Huawei“ flagmanų pristatymas: nutekėjusios nuotraukos atskleidžia atnaujinto dizaino ypatumus, pamatykite tai pirmieji!

Nepaisant prastos situacijos, „Huawei“ ir toliau neketina sustoti ir jau dabar kuria naująjį flagmaną, kuris bus priskirtas „P60“ serijai. Internete pasklido informacija, kuri atskleidžia, jog nauji bendrovės įrenginiai gavo licencijas ir abu jie turėtų priklausyti „Huawei P60“ serijai. Tiesa, čia ir toliau nerasime 5G ryšio technologijos. Dabar pasklido ir pirmosios nuotraukos.

Internete pasirodė galimai „Huawei P60 Pro“ išmaniojo telefono nuotrauka, kuri atskleidžia, jog įrenginys turės stačiakampio formos kamerų iškilimą nugarėlėje, o jame – du didžiuliai apskritimai, kur bus sumontuoti objektyvai. Tikėtina, kad viename iš jų bus pagrindinė šio flagmano kamera, o kitame – papildomi sensoriai. Nesunku pastebėti ir tai, jog šis modelis turi kiek užapvalintas kraštines, o pats įrenginys – ganėtinai didelis.

„Huawei P60 Pro“ taip pat turės garso reguliavimo ir įjungimo mygtukus kairėje briaunoje. Apatinėje išmaniojo telefono dalyje – įkrovimo lizdas bei garsiakalbis. Kiek anksčiau buvo skelbiama, kad šis flagmanas turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1“ procesoriumi. Kalbant apie kameras, nugarėlėje turėtumėme rasti dvi 50 MP raiškos vaizdo jutikliais aprūpintas kameras. Viena jų naudos „Sony IMX 789“, o antroji – „IMX888“ sensorių, kuris dar nėra panaudotas jokiame telefone. Nugarėlėje turėtų būti ir dar viena kamera, tačiau jos savybės išlieka nežinomos.

Priminsime, kad „Huawei“ šiemet planuoja išleisti dvi flagmanus, visai kaip tai buvo įprasta prieš atsirandant JAV sankcijoms. Kinijos milžinės vadovai ketina pademonstruoti „Huawei P60“ serijos, o taip pat ir „Mate 60“ serijos išmaniuosius.

Pranešama, jog „Huawei“ naujuosius „P60“ serijos išmaniuosius telefonus turėtų pristatyti kovo mėnesį, tačiau oficiali pristatymo data nėra patvirtinta.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas