Artėja „Xiaomi“ flagmanų ir „MIUI 14“ išleidimas: paaiškėjo, kada turėtų būti pristatytos karščiausios bendrovės naujienos

Lukas Snarskis

2022-11-22, 07:20 (atnaujinta 2022-12-11, 15:50)

2 komentarai (-ų)

2022 metams artėjant prie pabaigos – aiškėja vis daugiau bendrovių, kurios jau ruošia naujuosius flagmanus. Internete jau kuris laikas sklinda kalbos apie „Samsung“ planus, o pastarąsias savaites nemažai kalbų sklinda ir apie „Xiaomi“ sumanymus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Artėja „Xiaomi“ flagmanų ir „MIUI 14“ išleidimas: paaiškėjo, kada turėtų būti pristatytos karščiausios bendrovės naujienos

Dar visai neseniai rašėme, jog Kinijos milžinė „Xiaomi“ ketina praleisti skaičių 13, o tai reiškia, jog naujieji flagmanai bus žinomi kaip „Xiaomi 14“. Šią seriją sudarys bent du modeliai – tai „Xiaomi 14“ ir „Xiaomi 14 Pro“. Ir nors iš pradžių buvo tikimasi, kad jų pristatymas įvyks dar lapkričio mėnesį – dabar aiškėja tiksli data.

Nors informacija ir nėra patvirtinta oficialiai, tačiau naujuosius „Xiaomi“ flagmanus turėtumėme išvysti jau gruodžio 1 dieną. Jeigu tokie gandai pasitvirtintų – vadinasi iki pristatymo liko tik kiek daugiau nei savaitė. Tikėtina, kad kartu su „Xiaomi 14“ serijos išmaniaisiais telefonais debiutuos ir „MIUI 14“ vartotojo sąsajos versija, kuri sukurta pagal „Android 13“ operacinės sistemos versiją.

Jau žinoma, jog „Xiaomi 14“ tikrai turės „Snapdragon 8 Gen 2“ procesorių, o taip pat ir 12 GB operatyviosios (RAM) atminties. Galima matyti ir tai, jog telefone jau įdiegta „Android 13“ operacinės sistemos versija su „MIUI 14“ vartotojo sąsaja. Priminsime, jog kiek anksčiau buvo pasirodę ir daugiau informacijos apie naujuosius „Xiaomi“ flagmanus.

„Xiaomi 14 Pro“ turės kiek užlenktus ekrano kraštus, o ekrano viršutinėje dalyje – nedidelis apskritimas, kur bus montuojama asmenukių kamera. Jau žinoma, kad išmaniojo nugarėlėje turėtume rasti 1 colio „IMX989“ sensorių, kuris buvo įmontuotas „Xiaomi 12S Ultra“ modelyje. Pranešama, kad „14 Pro“ modelis taip pat turės dar dvi 50 MP raiškos vaizdo jutikliais aprūpintas kameras – viena jų itin plataus kampo, o kita – teleobjektyvas. Išmaniojo telefono matmenys sieks 163 x 74,6 x 8,8 mm, o nugarėlėje esančio kamerų modelio storis bus apie 3 mm.

2 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas