„Asus“ pristatė naujuosius „ROG Phone 6D“ telefonus: daugeliui jau matytas savybes papildys išskirtinė aušinimo sistema

Lukas Snarskis

2022-09-21, 08:00 (atnaujinta 2023-03-24, 00:08)

2 komentarai (-ų)

Internete jau ne vieną savaitę sklandę gandai apie naujus „Asus“ išmaniuosius telefonus – virto realybe. Bendrovės atstovai pademonstravo naujuosius „ROG Phone 6D“ serijos flagmanus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Asus“ pristatė naujuosius „ROG Phone 6D“ telefonus: daugeliui jau matytas savybes papildys išskirtinė aušinimo sistema

Kaip ir buvo tikėtasi, „Asus“ atskleidė visą informaciją apie „ROG Phone 6D“, o taip pat ir „6D Ultimate“, o abu šie modeliai veiks su „MediaTek“ pagamintais „Dimensity“ procesoriais. Siekiant išgauti kuo geresnius veikimo rezultatus, gamintojas pasiūlys ir jų pačių sukurtą aušinimo sistemą.

Abu „Asus ROG Phone 6D“ serijos išmanieji telefonai veiks su „Dimensity 9000+“ lustais, tačiau „Ultimate“ variantas pasiūlys kiek daugiau atminties. Standartinis „ROG Phone 6D“ modelis turės iki 16 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties, o „Ultimate“ pasiūlys iki 512 GB vidinės talpos.

Naujieji produktai aprūpinti 6,78 colių įstrižainės OLED ekranais su 10 bitų spalvomis, 165 Hz ekrano atsinaujinimo dažniu bei HDR10+ palaikymu. Verta pastebėti, kad analogiškomis savybėmis buvo aprūpinti ir „ROG Phone 6“ serijos įrenginiai. Pasikeitimų nerasime ir žvelgiant į šių naujienų kameras.

„Asus ROG Phone 6D“ serijos išmanieji turės 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintas pagrindines kameras, o greta – 16 MP plataus kampo sensorius, taip pat ir 5 MP makro objektyvas. Priekinėje telefonų dalyje – asmenukėms skirta kamera su 12 MP objektyvu.

Išmanieji telefonai taip pat turės 6000 mAh talpos baterijas su 65W greituoju įkrovimu. „Asus“ kurdami šių įrenginių dizainą pernelyg nepersistengė ir nusprendė išlaikyti tą pačią dizaino liniją kaip ir „ROG Phone 6“ serijoje. Negana to, naujai pristatytiems modeliams tiks ir senesnių bendrovės produktų aksesuarai.

Tiesa, būtinai išskirti „ROG Phone 6D Ultimate“ variantą, kuris nugarėlėje turės unikalią savybę – tai „AeroActive Portal“. Ši sistema suteikia tiesioginį kelią į vidinius telefono aušinimo komponentus su motorizuotu vyriu. Jis pakelia agregatą ir automatiškai atveria aušinimo takus, kuomet prijungiamas „AeroActive Cooler 6“ priedas. Tai leidžia ventiliatoriams kur kas efektyviau išsklaidyti šilumą, o tai užtikrina precedento neturintį ilgalaikį veikimą.

Naujieji bendrovės įrenginiai bus parduodami pilkos spalvos, o pradinė „ROG Phone 6D“ kaina prasidės nuo maždaug 915 eurų. Norintys įsigyti „Ultimate“ variantą turės susimokėti nuo 1370 eurų.

2 komentarų

Nerijus

Matomai bus labai geri agregatai verti demesio reikia toky turėt

Lukas Snarskis

TIk nėra žinoma ar jie atkeliaus ir iki Lietuvos..

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas