„Asus“ ruošia dar vieną naujieną žaidimų gerbėjams: netrukus pasirodys itin galingas flagmanas

„Asus“ ruošia dar vieną naujieną žaidimų gerbėjams: netrukus pasirodys itin galingas flagmanas

Dar pirmąjį 2020 metų pusmetį „Asus“ paskelbė apie „ROG Phone 3“ išmanųjį telefoną. Antroje metų pusėje ši bendrovė pristatė atnaujintą modelį „ROG Phone 3S“ su patobulinta mikroschema. Šių metų pradžioje Taivano gamintojas paskelbė apie naująją žaidimų išmaniųjų telefonų seriją „ROG Phone 5“. Neseniai paskelbta informacija nurodo, kad bendrovė netrukus gali pristatyti ir dar vieną „ROG Phone 5S“ modelį su atnaujintomis techninėmis specifikacijomis.

Mukulas Sharma pasidalino vaizdu, kuris atrodo kaip momentinė mažmenininko sąrašo nuotrauka. „Twitter“ paskyroje buvo įkelta nuotrauka atskleidžia pagrindines dar nepristatyto „ROG Phone 5S“ technines specifikacijas. Įraše teigiama, kad kitas ROG telefonas bus aprūpintas OLED ekranu, turinčiu 144 Hz atnaujinimo dažnį.

Naujojo „ROG Phone 5S“ išmaniojo telefono korpuse rasime „Snapdragon 888 Plus“ lustų rinkinį, kuris yra atnaujinta „Snapdragon 888“ versija, pasižyminti itin didele sparta. Šis įrenginys taip pat atkeliaus kartu su 6000 mAh talpos baterija, palaikančia greitąjį 65 W įkrovimą. Tikimasi, kad jis bus pristatytas keliais variantais, tokiais kaip 12 GB RAM + 256 GB atminties bei 18 GB RAM + 512 GB atminties. Kitos išmaniojo telefono techninės charakteristikos detalės dar nepatvirtintos.

Taivano bendrovė dar šių metų liepos mėnesį paskelbė apie „ROG Phone 3S“. Tačiau taip pat tikimasi, kad naujasis „ROG Phone 5S“ netrukus pasirodys tam tikrose pasaulio rinkose. Spėjama, kad bendrovė apie šį modelį gali paskelbti jau kitą savaitę – rugpjūčio 16 dieną.

Tuo tarpu, šių metų kovo mėnesį pasirodęs „Asus ROG Phone 5“ turi 6,78 colio įstrižainės AMOLED ekraną, kuris suteikia vartotojams 1080 x 2448 pikselių skiriamąją gebą ir 144 Hz atnaujinimo dažnį. Ekranas sukomplektuotas kartu su „Gorilla Glass Victus“ ekrano apsauga. Greta „Snapdragon 888 Plus“ rasime ir iki 16 GB LPDDR5 operatyviosios (RAM) ir iki 256 GB UFS 3.1 vidinės atminties.

Šiame įrenginyje taip pat rasime 24 megapikselių priekinę kamerą ir 64 megapikselių + 13 megapikselių + 5 megapikselių trigubos kameros modulį galinėje telefono dalyje. Įrenginį „maitina“ 6000 mAh talpos baterija, kurią pakrausite naudodamiesi greitą 65 W įkrovimą.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas