„Asus“ ruošia galingus žaidimų telefonus: aiškėja kokiomis savybėmis pasižymės „ROG Phone 7“ serijos flagmanai

Arnas Balčiūnas

2023-03-26, 11:54

0 komentarų

2022 metų rugsėjo pabaigoje „Asus“ pristatė naujuosius „ROG Phone 6D“ serijos išmaniuosius telefonus. Nuo šio pristatymo praėjo mažiau nei šeši mėnesiai, o dabar jau aišku kada debiutuos ir naujausi bendrovės flagmanai.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Asus“ ruošia galingus žaidimų telefonus: aiškėja kokiomis savybėmis pasižymės „ROG Phone 7“ serijos flagmanai

Kompanijos „Asus“ atstovai paskelbė, jog naujųjų „ROG Phone 7“ serijos išmaniųjų telefonų debiutas įvyks jau balandžio 13 dieną. Bendrovės spaudos konferencijoje pristatyti įrenginiai debiutuos Indijoje, JAV, o taip pat ir Europos rinkose. „Asus ROG Phone 7“ pristatymas numatytas 15:00 val. Lietuvos laiku.

Nors kol kas nėra žinoma kiek išmaniųjų telefonų sudarys „Asus ROG Phone 7“ seriją, tačiau jų bus bent du. Jau žinoma, kad balandžio viduryje tikrai išvysime naująjį „ROG Phone 7“, o taip pat ir „ROG Phone 7 Ultimate“. Dabar aiškėja ir pagrindinės šių išmaniųjų specifikacijos.

Remiantis naujausia informacija, „ROG Phone 7“ ir „ROG Phone 7 Ultimate“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriais, o įrenginiai pirkėjus pasieks su jau įdiegta „Android 13“ operacinės sistemos versija. Abu šie modeliai turėtų būti aprūpinti trimis kameromis nugarėlėje, o pagrindinė jų naudos 50 MP raiškos „Sony IMX766“ vaizdo jutiklį. Čia taip pat rasime ir 13 MP plataus kampo kamerą bei 8 MP makro objektyvą. Priekinėje išmaniųjų dalyje – 32 MP raiškos vaizdo jutikliais aprūpintos asmenukių kameros.

Skelbiama, jog abu „Asus“ išmanieji telefonai bus ir vienodo dydžio, o jų matmenys sieks 173 x 77 x 10.3 mm, o svoris – 239 gramus. Vienintelis skirtumas tarp šių įrenginių turėtų būti atmintinių talpose. Nors „ROG Phone 7“ atmintinių talpos ir nepateikiamos, tačiau jau žinoma, kad „Ultimate“ variantas turės 16 GB operatyviosios (RAM) bei 512 GB vidinės atminties.

Kalbant apie „Asus ROG Phone 7“, šis išmanusis telefonas palaikys 65W greitąjį įkrovimą, o čia bus naudojama 6 000 mAh talpos baterija. Remiantis „Gadgetsdata“ informacija, „Asus ROG Phone 7“ turėtų pasižymėti 6,8 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška bei 165 Hz atsinaujinimo dažniu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas