Atskleistos visos „Samsung“ paslaptys: paaiškėjo „Galaxy S23“ ir „Galaxy S23+“ flagmanų specifikacijos

Lukas Snarskis

2023-01-18, 12:13

0 komentarų

Prasidėjus Naujiems metams – mūsų jau netrukus laukia didžiausių išmaniųjų telefonų gamintojų pristatymai, kur turėtų debiutuoti naujausi bendrovių flagmanai. Bene daugiausiai informacijos pasirodo apie ruošiamus „Samsung“ flagmanus, ne išimtis ir dabar.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Atskleistos visos „Samsung“ paslaptys: paaiškėjo „Galaxy S23“ ir „Galaxy S23+“ flagmanų specifikacijos

Internete jau keletą mėnesių sklinda įvairios kalbos apie „Samsung Unpacked“ renginį, kurio metu bus pristatyti naujausi „Galaxy S23“ serijos išmanieji telefonai. Ir nors buvo kalbama, kad šis renginys turėtų įvykti vasario pabaigoje, tačiau „Samsung“ atstovai oficialiai patvirtino, kad tai įvyks anksčiau nei tikėtasi.

Pietų Korėjos milžinės atstovai oficialiai patvirtino, jog „Samsung Galaxy S23“ serijos išmanieji telefonai debiutuos jau vasario 1 dieną. Tiesioginė spaudos konferencijos transliacija prasidės 20:00 val. Lietuvos laiku, o visą naujausią informaciją, kaip visada, galėsite rasti ir mūsų portale. Skelbiama, kad pristatymo renginys bus surengtas San Franciske.

Šiandien internete pasklido ir pagrindinės „Samsung Galaxy S23“ ir „Galaxy S23+“ modelių specifikacijos. Jau žinoma, kad abu šie įrenginiai turės identišką dizainą, kuris pasižymės kiek apvalesnėmis briaunomis. Daugybę panašumų galime įžvelgti ir šių išmaniųjų telefonų techniniuose duomenyse, o pagrindiniai skirtumai – tai ekrano dydis, atmintinės, baterijos talpa bei įkrovimo sparta. Siūlome apžvelgti pagrindines naujųjų „Samsung“ flagmanų savybes.

Naujasis „Galaxy S23“ modelis bus aprūpintas 6,1 colių įstrižainės „Dynamic AMOLED“ ekranu su Full HD+ raiška bei turės 120 Hz atsinaujinimo dažnį. Nutekėjusios specifikacijos atskleidžia, jog priekinė įrenginio dalis bus apsaugota „Gorilla Glass Victus 2“ apsauginiu stiklu, o panelė taip pat palaikys ir HDR10+. „Samsung Galaxy S23+“ modelis turės analogišką ekraną, tačiau jis bus kiek didesnis – 6,6 colių įstrižainės.

Abu išmanieji telefonai veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi bei turės 8 GB operatyviosios (RAM) atminties. Skirsis vidinės atmintinės. „Samsung Galaxy S23“ pasiūlys 128 GB arba 256 GB, o didesnis modelis turės 256 GB arba 512 GB. Standartinio modelio veikimą palaikys 3900 mAh talpos baterija su 25 W įkrovimu, o „Galaxy S23 Plus“ variantas turės 4700 mAh talpos akumuliatorių su 45 W greituoju įkrovimu. Verta paminėti ir tai, jog abu modeliai palaikys 10 W belaidį įkrovimą.

„Samsung Galaxy S23“ ir „Galaxy S23+“ modeliai turės po tris kameras nugarėlėje. Skelbiama, jog pagrindinė kamera bus aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu su optiniu vaizdo stabilizavimu. Čia rasime ir 12 MP plataus kampo kamerą bei 10 MP teleobjektyvą, kuris pasiūlys ir 3x optinį priartinimą. Abu išmanieji turės 12 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamerą, kuri bus įmontuota viršutinėje ekrano dalyje, nedideliame apskritime per vidurį.

Pietų Korėjos milžinė abu šiuos flagmanus aprūpino „Bluetooth 5.3“ ir „Wi-Fi 6e“ technologijomis, o pirštų antspaudų jutikliai bus įmontuoti po ekranu. Pirkėjus šie įrenginiai pasieks su „Android 13“ operacinės sistemos versija bei „One UI 5.1“ vartotojo sąsaja. „Samsung Galaxy S23“ ir „Galaxy S23+“ bus prieinami keturių spalvų – tai juodos, medvilnės, žalios bei violetinės.

Kaip jau minėjome, oficialus šių išmaniųjų telefonų pristatymas įvyks jau vasario 1 dieną. Kartu su šiais dviem flagmanais bus pristatytas ir „Samsung Galaxy S23 Ultra“ modelis. Visą naujausią informaciją, kaip ir įprasta, rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas