Barselonoje pristatyti trys nauji TCL telefonai: trys pigūs modeliai, o vienas iš jų tapo net pačiu pigiausiu bendrovės istorijoje

Arnas Balčiūnas

2023-02-27, 07:35

0 komentarų

Barselonoje prasideda kasmetinė technologijų paroda „Mobile World Congress“, kuri kasmet sutraukia gausybę smalsuolių. Jos metu pristatoma nemažai naujų produktų, o pirmieji debiutavo dar prieš prasidedant pirmajai dienai.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Barselonoje pristatyti trys nauji TCL telefonai: trys pigūs modeliai, o vienas iš jų tapo net pačiu pigiausiu bendrovės istorijoje

Vakar, sekmadienį, savo naujienas pristatė ne tik „Xiaomi“, bet ir TCL atstovai, kurie pademonstravo tris naujus biudžetinės klasės išmaniuosius telefonus. Likus dienai iki oficialaus „MWC 2023“ parodos starto buvo pristatyti naujieji „TCL 40 X 5G“, „40 XE 5G“, o taip pat ir „TCL 40 XL“.

„TCL 40 X 5G“

Naujasis „TCL 40 X 5G“ išmanusis telefonas pasiūlys 6,56 colių įstrižainės ekraną su HD+ raiška, o taip pat ir 90 Hz atsinaujinimo dažnį. Nesunku pastebėti, jog viršutinėje panelės dalyje rasime ir vandens lašo formos išpjovą, kur įmontuota 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Šis išmanusis veiks su „MediaTek Dimensity 700“ procesoriumi bei turės 4 GB operatyviosios (RAM) ir 64 GB vidinės atminties. „TCL 40 X 5G“ taip pat turės 5000 mAh talpos bateriją, o įrenginio nugarėlėje įmontuotos trys kameros. Pagrindinė jų aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu, o greta rasime du 2 MP sensorius – vienas jų makro, o kitas gylio.

Pranešama, jog ši TCL naujiena kainuos maždaug 190 eurų.

„TCL 40 XE 5G“

Antroji TCL naujiena – pigiausias bendrovės 5G išmanusis telefonas. Naujasis „TCL 40 XE 5G“ kainuos tik 160 eurų, o šio įrenginio specifikacijos beveik identiškos kaip ir „40 X 5G“ modelio.

Išmanusis telefonas veiks su tuo pačiu „Dimensity 700“ procesoriumi bei turės 4 GB operatyviosios (RAM) ir 64 GB vidinės atminties. Esminis skirtumas – mažesnės raiškos pagrindinė kamera. Jeigu aukščiau aprašytas modelis aprūpintas 50 MP sensoriumi, tai šiame telefone rasime 13 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą objektyvą.

„TCL 40 XL“

Trečioji TCL naujiena – „TCL 40 XL“. Tai pats pigiausias išmanusis telefonas, kurį TCL pristatė Barselonoje, tačiau jame nerasime 5G ryšio palaikymo galimybės. Šis modelis aprūpintas 6,82 colių įstrižainės HD+ ekranu, o įrenginio veikimą palaikys „MediaTek Helio G37“ procesorius.

Išmanusis telefonas taip pat turi tris kameras, o pagrindinė jų aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu, o greta rasime du 2 MP sensorius – vienas jų makro, o kitas gylio. Priekinėje „TCL 40 XL“ dalyje – 8 MP asmenukių kamera.

Naujasis „TCL 40 XL“ taip pat turės 4 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. Šio išmaniojo telefono veikimą palaikys 5000 mAh talpos baterija. Skelbiama, kad šis modelis kainuos maždaug 140 eurų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas