„Blackview“ pristatė naują nesunaikinamą telefoną: aprūpino puiku ekranu, kameromis ir itin talpia baterija

Lukas Snarskis

2021-12-26, 14:30

2 komentarai (-ų)
„Blackview“ pristatė naują nesunaikinamą telefoną: aprūpino puiku ekranu, kameromis ir itin talpia baterija

Jeigu kada esate ieškoję itin atsparaus išmaniojo telefono, tuomet Kinijos bendrovės „Blackview“ pavadinimas jums neturėtų būti visiška naujiena. Kompanija nuolat pristato sunkiai sunaikinamus produktus, o šis šventinis laikotarpis – ne išimtis.

„Blackview“ pristatė naująjį „BV8800“ išmanųjį telefoną, kuris ne tik, kad aprūpintas įvairiausiomis apsaugomis, tačiau ir turi nemažai išskirtinių savybių – aukštesnį ekrano atsinaujinimo dažnį, 50 MP pagrindinę kamerą ar net 8380 mAh talpos bateriją. Pažvelkime į viską nuo pradžių.

Visų pirma, naujasis „Blackview BV8800“ pasižymi 6,58 colių įstrižainės ekranu, o viršutinėje jo dalyje – vandens lašo formos išpjova. IPS LCD ekranas pasižymi Full HD+ raiška bei turi 90 Hz atsinaujinimo dažnį. Kaip ir įprasta tokio tipo produktams, telefonas taip pat turi MIL-STD-810H sertifikatą, o taip pat ir IP68 ir IP69K sertifikatus.

Išmaniojo telefono nugarėlėje – keturių kamerų sistema. Skelbiama, kad pagrindinė kamera aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu, o greta jos rasime ir 2 MP gylio sensorių, 8 MP plataus kampo objektyvą bei 20 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą naktinę kamerą. Priekinėje „BV8800“ modelio dalyje – 16 MP asmenukių kamera.

Naujasis „Blackview BV8800“ veikia su „MediaTek Helio P25“ procesoriumi bei pirkėjams pasiūlys 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. Dar viena itin svarbi šio telefono savybė – net 8380 mAh talpos baterija, kuri gali būti įkrauta su 33W greituoju įkrovimu.

„Blackview“ šį išmanųjį telefoną, su itin sunkiai sunaikinamu korpusu, parduoda už kiek daugiau nei 300 eurų. Norėdami jį įsigyti – spauskite čia.

2 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas