Blogos naujienos iš „Samsung“ stovyklos: pigesnio „Galaxy S21“ serijos flagmano galime ir neišvysti

Blogos naujienos iš „Samsung“ stovyklos: pigesnio „Galaxy S21“ serijos flagmano galime ir neišvysti

Internete dar liepos mėnesį pasirodė pirmosios naujienos apie „Samsung“ ruošiamą „Galaxy S21 FE“ išmanųjį telefoną, kurias vėliau sekė gandai apie galimas specifikacijas. Pigesnis Pietų Korėjos milžinės flagmanas buvo pasirodęs ir Kinijos ryšio sertifikavimo agentūros TENAA duomenų bazėje, o tuomet prasidėjo kalbos apie modelio išleidimą jau spalio mėnesį.

Šio mėnesio pradžioje pasirodė pranešimų, kad „Samsung Galaxy S21 FE“ jau pasiekė masinės gamybos fabrikus, tačiau iškart po to sekė pranešimai apie nukeliamą šio išmaniojo telefono pristatymą. Šaltinių teigimu, „Samsung“ buvo priėmę sprendimą atidėti įrenginio pristatymą, tačiau Pietų Korėjoje jau kalbama ir apie tai, jog bendrovės vadovai apskritai atsisakė minties išleisti šį modelį.

Tai, kad pasaulinis lustų trūkumas jaukia daugelio gamintojų planus – ne naujiena. Nuo šios problemos kenčia ne tik išmaniųjų telefonų kompanijos, tačiau ir daugybė kitų elektronikos gamintojų, o taip pat ir automobilių bendrovės. Nors oficialių pranešimų ir nėra, tačiau tikėtina, kad „Samsung“ sprendimą stabdyti „Galaxy S21 FE“ išleidimą galėjo priimti tam, jog galėtų koncentruotis į „Galaxy Z Flip 3“ gamybą.

Įdomu ir tai, jog spalio mėnesį planuotas pristatyti telefonas jau buvo pasiekęs gamybos linijas ir, šaltinių Pietų Korėjoje teigimu, jau buvo pagaminta maždaug 10 tūkst. vienetų. Tiesa, tai buvo gerokai mažesni skaičiai nei „Samsung“ planavo, o tai ir galėjo nulemti šio pigesnio flagmano išleidimo nukėlimą.

Kaip ir ankstesniuose modeliuose, „Samsung“ šiamte telefone turėtų naudoti FHD+ Super AMOLED ekraną, kurio įstrižainė sieks 6,4 colio. Reikia paminėti, kad mažasis flagmanas „S21“ turi 6.2“ colio ekraną. „Samsung Galaxy S21 FE“ modelis galės pasigirti visais „S21“ serijos privalumais: 120 Hz ekrano atsinaujinimo dažniu, piršto antspaudų skaneriu po ekranu, IP68 atsparumo vandeniui ir dulkėms standartu, 5G ir kt. Telefono galinėje dalyje rasime trijų kamerų sistemą: 12 MP pagrindinė, 12 MP plataus kampo ir 8 MP telefoto kamera su 3 kartų priartinimu. Manoma, kad „S21 FE“ turės praktiškai identiškas kameras, kaip ir „S21”, tad šiuo atžvilgiu tikrai nebus nusileidžiama. Reikia paminėti, jog akumuliatorius bus net 4500 mAh dydžio bei palaikys 25W spartųjį įkrovimą.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas