Buvęs „OnePlus“ vadovas ruošia naują flagmaną: antrasis „Nothing“ įrenginys bus aprūpintas galingu procesoriumi

Lukas Snarskis

2023-03-01, 09:52

0 komentarų

Didžiulį šurmulį elektronikos pasaulyje sukėlusi kompanija „Nothing“, kurią įkūrė buvęs „OnePlus“ vadovas Carlas Pei, jau pristatė pirmąjį savo išmanųjį telefoną, o taip pat ir belaidžius ausinukus. Tačiau sustoti neketinama ir jau ruošiamos pirmosios 2023 metų naujienos.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Buvęs „OnePlus“ vadovas ruošia naują flagmaną: antrasis „Nothing“ įrenginys bus aprūpintas galingu procesoriumi

Internete jau kalbama apie antrąjį bendrovės išmanųjį telefoną, kuris turėtų debiutuoti kaip „Nothing Phone 2“. Pirmosiomis oficialiomis naujienomis apie šį įrenginį pasidalino ir kompanijos vadovas C.Pei, kuris atkleidė, jog antrasis bendrovės įrenginys veiks su „Qualcomm Snapdragon 8“ serijos procesoriumi. Deja, tačiau koks konkrečiai modelis bus naudojamas – neminima.

Daugelis tikisi, jog „Nothing“ panaudos naujausią ir galingiausią „Snapdragon 8 Gen 2“ lustą, tačiau reikėtų neatmesti varianto išvysti įrenginį su praėjusių metų čipais. Tai galėtų būti „Snapdragon 8+ Gen 1: Remiantis „Nothing“ vadovo pateikiama informacija, šio flagmano pristatymo galima tikėtis trečiojo ketvirčio metu, o tai sufleruoja, kad pristatymas įvyks liepos – rugsėjo mėnesį.

Įvairūs šaltiniai praneša, jog „Nothing“ naująjį savo išmanųjį ketiną aprūpinti bent 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. „Nothing Phone 2” galimai turės 5000 mAh talpos bateriją. Pranešama ir apie AMOLED paneles, kurias ketinama panaudoti, o jos pasižymės 120 Hz atsinaujinimo dažniu.

Nors visos šios savybės nėra patvirtintos oficialiai, tačiau „Nothing“ jau yra atskleidę tam tikrų detalių apie savo naująją išmanųjį telefoną. C.Pei patvirtino, kad antrasis modelis sulauks daug dėmesio dėl savo programinės įrangos, kam bus skirtas didžiulis dėmesys. „Nothing“ vadovo teigimu, tai yra pagrindinis prioritetas, kuriant „Nothing Phone 2”.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas