„Canon“ gali žengti į telefonų rinką: planuojamas bendradarbiavimas su vienu iš gamintojų, aiškėja galimas kandidatas

Bendradarbiavimas tarp fotoaparatų ir išmaniųjų telefonų gamintojų nėra naujiena. Per pastaruosius kelerius metus matėme daug fotoaparatų prekės ženklų bendradarbiavimo - nuo „Hasselblad“, „Zeiss“ iki „Leica“. Tačiau iki šiol telefonuose nebuvo „Canon“ prekės ženklo.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Canon“ gali žengti į telefonų rinką: planuojamas bendradarbiavimas su vienu iš gamintojų, aiškėja galimas kandidatas

Panašu, kad „Canon“ nekantriai laukia bendradarbiavimo su išmaniųjų telefonų gamintoju. Ši informacija gauta iš „Digital Chat Station“, kuris yra patikimas informatorius. Tai reiškia, kad yra tikimybė, kad netrukus išmaniojo telefono galinėje dalyje išvysime „Canon“ prekės ženklą.

Labai įdomu girdėti, kad gerai žinomas fotoaparatų milžinas nori bendradarbiauti su telefonų gamintoju. Deja, nėra patvirtinimo, kuris gamintojas tai galėtų būti. Bet akivaizdu, kad yra didelė tikimybė, jog „Canon“ nebendradarbiaus su „Vivo“, „Oppo“, „OnePlus“ ar „Xiaomi“, nes jie jau turi fotoaparatų partnerius.

Tad lieka „Samsung“, „Apple“, „Asus“, „Google“, „Huawei“, „Honor“, „Nothing“, „Motorola“ ir „Realme“. Tačiau gana aišku, kad „Apple“ ir „Samsung“ šiuo keliu nežengs. „Sony“ niekada nebendradarbiautų su „Canon“, nes įmonė pati yra fotoaparatų gamintoja.

Taigi, yra šeši potencialūs pretendentai, su kuriais „Canon“ gali bendradarbiauti. Svarstote, kodėl „Apple“ ir „Samsung“ neitu tokiu keliu? Na, iš tikrųjų bendradarbiavimas su fotoaparatų įmonėmis nėra itin svarbus. Tokiuose telefonuose paprastai pastebimi nedideli patobulinimai, pvz., objektyvas ir spalvų profiliai.

Tačiau „Nothing Phone“ (2) yra geras kandidatas, į kurį verta atsižvelgti šiame etape, nes jis planuojamas išleisti vėliau šiais metais. Su „Canon“ derinimu telefono kamera galėtų gauti šiokį tokį patobulinimą.

Ir, žinoma, kadangi „Nothing Phone“ (2) jau yra išpopuliarėjęs, „Canon“ bendradarbiavimas su šiuo išmaniuoju telefonu būtų gerai nušviestas. Tikimės, kad artimiausiomis savaitėmis sulauksime daugiau informacijos apie fotoaparatų milžino planą.

1 komentarų

O

O kodel gi ne samsui pasinaudot canonu? Ar tik samsas ne sony produkcija naudoja. Canon pasiulys konkurencingas salygas ir pasirasys. Tas pats ir Apple. Cia nieko negali pasakyt kaip pasisuks. Va HP printeriu padalinys nupirko savo didziausia konkurenta samsung, ir samsungas nebegamina printeriu.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas