„Canon” pristato pandeminį fotoaparatą: išlydys širdis kaina ir kokybe

„Canon” pristato pandeminį fotoaparatą: išlydys širdis kaina ir kokybe

Reaguodama į aukštos kokybės fotoaparatų sistemų paklausą augant turinio kūrėjų poreikiams, „Canon“ pristato veidrodinį fotoaparatą „EOS M50 Mark II“, siūlantį daugybę įrankių socialinės žiniasklaidos turiniui kurti. Tai fotoaparatas su švaria HDMI išvestimi, mikrofono jungtimi, „YouTube“ srautinio perdavimo parinktimi ir plačiu keičiamų objektyvų spektru. Naudojant šią fotoaparatų sistemą nuotraukos, vaizdo įrašai, srautai ir namų biuro vaizdo konferencijos visada atkuriami kuo geriausiai.

Vaizdo įrašai ir nuotraukos

Naujasis fotoaparatas yra kompaktiškas, be veidrodžių ir sveria mažiau nei 400 gramų, todėl fotografuoti, filmuoti ir dalytis kokybišku turiniu bus lengviau nei iki šiol. Fotoaparatas fotografuoja siauru ryškumo diapazonu, filmuoja įspūdingai atrodančius ir skambančius vaizdo įrašus bei kuria aukštos kokybės tiesioginį turinį. Tiek horizontalūs, tiek vertikalūs 4 K vaizdo įrašai bei nuotraukos įrašomi iki 10 kadrų per sekundę greičiu. Fotoaparatas perduoda visą HD raišką tiesiai į „YouTube“ per „Wi-Fi“ ir itin sparčiai įkelia turinį į jūsų išmanųjį įrenginį. Besisukantis jutiklinis ekranas ir aukštos kokybės elektroninis vaizdo ieškiklis atskleidžia kompozicijos ir kūrybiškumo galimybes. Kinematografinis „Dual Pixel CMOS“ automatinis fokusavimas atpažįsta akis ir veidus, išlaikydamas objektų ryškumą. Jutiklinio ekrano valdymas ir vaizdo įrašų laikmatis palengvina vaizdo tinklaraščių kūrimą ir srautinį perdavimą.

Fotoaparatas, skirtas naudoti daugeliu atvejų

Geriausias šio naujojo fotoaparato apibūdinimas – daugiafunkcis. „Canon EOS M50 Mark II“ suteikia geresnį mobilųjį ryšį per „Wi-Fi“ ir „Bluetooth“. Jei norite padaryti nuotraukų savo „Instagram“ paskyrai, originalų vertikalų vaizdo įrašą „TikTok“ ar tiesiogiai transliuoti „YouTube“ kanale, nuotraukos ir vaizdo įrašai bus greitai ir be jokių pastangų įkelti į išmanųjį įrenginį, kad būtų lengva juos bendrinti socialinės žiniasklaidos kanaluose. Švari HDMI išeitis leidžia vartotojui kurti profesionalias tiesiogines srautines transliacijas. Naudodami „Canon“ nemokamą programinę įrangą „EOS Webcam Utility“ kasdien galėsite mėgautis transliacijomis per „Twitch“ ir aukštos kokybės vaizdo skambučiais su draugais bei šeimos nariais.

Fotoaparate yra 24,1 megapikselių APS-C jutiklis, „Digic 8“ procesorius, 60p „Full HD“ vaizdo įrašymas, „Dual Pixel CMOS“ automatinis fokusavimas, 4 K ir portretinio vaizdo režimai bei automatinė vaizdo konvertavimo funkcija. Fotografavimo pajėgumas gali būti išplėstas keičiant „Canon“ objektyvus EF-M arba EF / EF-S (pastariesiems reikalingas papildomas adapteris).

Naujasis fotoaparatas „Canon EOS M50 Mark II“ yra optimaliai pritaikytas visiems turinio kūrėjams, kurie vertina aukštą vaizdo kokybę, išmanias funkcijas ir tiesiogines srauto transliacijas internetinei auditorijai.

„Canon EOS M50 Mark II“ bus galima įsigyti kovo pabaigoje. Rekomenduojamos mažmeninės kainos:

  • „Canon EOS M50 Mark II“ (korpusas), 640 €
  • „Canon EOS M50 Mark II“ su EF-M 15-45 mm IS STM objektyvu, 769 €

Vaizdų skiltyje pateikiami naujų produktų vaizdai. Paspauskite ant nuorodų, norėdami sužinoti technines specifikacijas.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas