Daugėja informacijos apie „iPhone 16 Pro“ modelį: naujasis „Apple“ flagmanas gali pasiūlyti iki 20 proc. ryškesnį ekraną nei anksčiau

Lukas Snarskis

2024-05-16, 10:55

0 komentarų

Internete jau kuris laikas kalbama apie „iPhone 16“ serijos išmaniuosius telefonus, o visai neseniai pasirodė ir „iPhone 16 Pro“ bei „iPhone 16 Pro Max“ maketai, kurie sukurti pagal „Apple“ bandomus prototipinius variantus.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Daugėja informacijos apie „iPhone 16 Pro“ modelį: naujasis „Apple“ flagmanas gali pasiūlyti iki 20 proc. ryškesnį ekraną nei anksčiau

Jau žinoma, kad naujieji „iPhone 16 Pro“ serijos išmanieji telefonai turės didesnius ekranus. „Pro“ varianto ekrano įstrižainė didės nuo 6,1 iki 6,27, o „Pro Max“ – nuo 6,7 iki 6,85 colių. Tai reiškia, kad šie įrenginiai bus didesni, tačiau ne tokie dideli kaip daugelis gali įsivaizduoti.

Naujausi pranešimai rodo, jog „iPhone 16 Pro“ gali turėti 20 proc. ryškesnį ekraną nei jo pirmtakas. Tipinė „iPhone 15 Pro“ modelio raiška siekia 1 000 nitų, o tai reiškia, kad šių metų pabaigoje pasirodantis jo atnaujinimas galės pasiūlyti iki 1 200 ryškumą.

Neseniai pasirodė pranešimų ir apie „iPhone 16 Pro“ serijos įrenginių korpuso savybes. Jau praėjusiais metais pristatyti „iPhone 15 Pro“ ir „iPhone 15 Pro Max“ buvo aprūpinti titaniniu rėmeliu, o tokią savybę išlaikys ir šiemet pasirodantys flagmanai, tačiau pats rėmelis bus padengtas poliruotu blizgiu paviršiumi.

Teigiama, kad tokie rezultatai bus pasiekti patobulinus medžiagų ir spalvų apdorojimo procesą. Tiesa, čia nebus naudojamos medžiagos, kurios pasižymėtų visiškai atspariu paviršiumi, kas gali tapti kai kurių vartotojų nusivylimu.

Naujieji „Apple“ flagmanai turės ir gerokai siauresnius ekrano rėmelius. „iPhone 16 Pro“ serijos įrenginiai turės vos 3 mm ilgesnį ir 1 mm platesnį korpusą, kas rodo, kad nors ekranų įstrižainės ir didės, tačiau pats korpusas keisis tik labai nežymiai.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas