Daugėja informacijos apie pirmąjį „Nothing“ flagmaną: paaiškėjo, kokio dydžio ekranu pasižymės bei kuo dar ketinama nustebinti gerbėjus

Didžiulį šurmulį elektronikos pasaulyje sukėlusi kompanija „Nothing“, kurią įkūrė buvęs „OnePlus“ vadovas Carlas Pei, jau pristatė pirmąjį savo išmanųjį telefoną, o taip pat ir belaidžius ausinukus, kurie neseniai sulaukė ir atnaujinimo.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Daugėja informacijos apie pirmąjį „Nothing“ flagmaną: paaiškėjo, kokio dydžio ekranu pasižymės bei kuo dar ketinama nustebinti gerbėjus

Internete jau kalbama apie antrąjį bendrovės išmanųjį telefoną, kuris turėtų debiutuoti kaip „Nothing Phone (2)“. Bendraudamas su „Forbes“ žurnalistais, kompanijos vadovas Carlas Pei atskleidė, jog naujasis „Phone (2)“ debiutuos jau liepos mėnesį.

Ir nors tiksli pristatymo data vis dar nėra žinoma, tačiau „Nothing“ atstovai atskleidė daugiau informacijos apie būsimąjį savo flagmaną.

Remiantis naujausia informacija, „Nothing Phone (2)“ turės 0,15 colio didesnę įstrižainę nei pirmasis bendrovės išmanusis telefonas. Tai reiškia, jog pirmojo „Nothing“ flagmano ekranas pasižymės 6,7 colių įstrižaine. Tikėtina, kad čia naudojama panelė pasižymės Full HD+ raiška.

Be to, teigiama, kad „Phone (2)“ anglies dioksido pėdsakas sieks 53,45 kg, kas yra daugiau nei 5 kg mažiau nei pirmojo „Nothing“ modelio. Gamintojo teigimu, „Phone (2)“ bus naudojama 3 kartus daugiau perdirbtų arba biologinių dalių nei „Phone (1)“, o mažmeninėje pakuotėje nėra plastiko.

„Nothing“ patvirtino ir tai, jog naujasis išmanusis gaus tris didžiuosius „Android“ operacinės sistemos atnaujinimus, o saugumo papildiniai bus pateikiami ketverius metus.

Priminsime, jog dar nepristatytas bendrovės flagmanas neseniai buvo aptiktas ir „Geekbench“ duomenų bazėje, kas dar kartą patvirtina, jog šis išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1“ procesoriumi. Testuojamas modelis taip pat turėjo 12 GB operatyviosios (RAM) atminties, o jame buvo įdiegta „Android 13“ operacinės sistemos versija.

Anksčiau pasirodžiusios nuotraukos atskleidė, jog šio įrenginio nugarėlė turės tekstūruotą sritį, taip pat nuožulnias linijas ir apskritas figūras kartu su raudonu šviesos diodu, kuris greičiausiai yra vaizdo įrašymo indikatorius, kurį turėjo ir „Phone (1)“.

„Nothing Phone (2)“ veikimą palaikys 4 700 mAh talpos baterija. Įdomu tai, jog anksčiau buvo skelbiama, kad čia rasime 5 000 mAh akumuliatorių, tačiau ši informacija nepasitvirtino. Išmanusis telefonas taip pat turės NFC palaikymą bei stereo garsiakalbius. Šis įrenginys pirkėjus pasieks su „Android 13“ operacinės sistemos versija bei „NothingOS 1.5“ vartotojo sąsajos versija.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas